Какво означава кариера във Franchising.bg? 


Мултиплицираме успеха


Ние помагаме на талантливите предприемачи да разширяват и усъвършенстват своята дейност. Нашата цел е да съдействаме на български компании да стават все по-успешни и печеливши. Да създаваме добавена стойност за нашите клиенти е основният ни мотиватор!

 

Екипът


Няма нищо по-важно за нас от страхотния ни екип. Ние сме млади, амбициозни, интересни, умни, опитни и смели професионалисти, които искат към екипа им да се присъединяват, поне толкова страхотни хора, колкото сме самите ние!

 

Офисът


Смело твърдим, че който и да влязъл в нашия офис – сърцето му е останало тук. Ще ни откриете в най-приятната част на квартал Лозенец. И да, нависоко сме и имаме най-впечатляващата 360 градусова гледка към красивата ни столица. Разбира се, че имаме две огромни тераси. Летният офис е каравана на морето. Спираме да ви дразним.

 

 Franchising.bg офис

 

Клиентите 


Доверили са ни се както големи компании като МЕТРО, Happy, Subway, така и малки фирми и семейни бизнеси. Имаме самочувствието на една от малкото компании в България, която има толкова задълбочен досег с ноухау на едни от най-успешните професионалисти в разнообразни браншове.

 

Философията 


- Правим всичко, за да бъдем най-добрите в него.

- Създаваме процеси. 

- Винаги сред първите на пазара.

- Инвестираме в най-добрия продукт/услуга.

 

Ти 


Всеки, който е работил с нас ще ви каже, че ние не сме типична компания. Поправка - всеки, който ни познава знае, че ние сме първо семейство и после компания.

Не е лесно да се работи с нас. Работата е много, динамична е, ще трябва да се учиш постоянно и често ще си в непознати води.

 

Ако си амбициозен, задълбочен, упорит и искаш да докажеш тези свои качества, то ние ще ти дадем поле на изява.


кариериера във франчайзинг бг

 


Свободни позиции