Sales Specialist

SALES SPECIALIST

Franchising BG е българският франчайзинг консултант, медия и брокер. Компанията е и организатор на изложението Франчайзинг Експо. Franchising BG работи с най-големите франчайз вериги в страната, а също и консултира голяма част от новите франчайзи в България.

Франчайзингът е най-успешният и най-перспективен бизнес модел в света. Изследването на Международната франчайз асоциация показва, че до 20 години над 50% от всички продажби на дребно в света ще бъдат реализирани от франчайзи. Чрез франчайзинг се развиват от най-големите световни гиганти като Subway, Coca-Cola, IKEA, Toyota до малки локални бизнеси.

Работата изисква голяма степен на самостоятелност и лична мотивация за постигане на успех. Кандидатите трябва да могат да взимат решения в непозната среда и да учат бързо. Част от техните отговорности са свързани с откриване и привличане на потенциални клиенти, затваряне на продажби и текуща работа по проекти, водене на търговски презентации по зададен темплейт.

Какви качества и умения очакваме от кандидатите:

- Опит в директните продажби минимум 1 година, по възможност в B2B продажби;
- Позитивност, отговорност, лоялност, самостоятелност, способност да постига поставените цели;
- Писмен и говорим български език; 
- Английски език;
- Компютърна грамотност – Microsoft Office;
- Способност за водене на преговори;
- Добра комуникативност, екстровертен тип поведение.

За да проверим качествата на кандидатите, очакваме от тях: 

- Да се запознаят с дейността на Franchising
- CV, актуална снимка 

Ние сме сплотен екип от активни хора с различна визия за бизнеса и не се притесняваме да я покажем! Офисът ни е в центъра на София, имаме най-страхотната гледка, две огромни тераси, йога курсове, каравана на морето, кафе, домашен чай, пресни плодове и още много изненади.

Изпратете запитване за тази позиция


Изпрати