Анкета

Колко бихте инвестирали в нов бизнес?

Гласувай
Виж резултатите
Mr Jeff

ВИСОКОТЕХНОЛОГИЧЕН ФРАНЧАЙЗ ЗА ПЕРАЛНИ УСЛУГИ

Първоначална такса: 10,000 евро
Месечна такса: по договаряне
Рекламни такси: по договаряне
Срок на договора: по договаряне
Бранш: Услуги, Перални услуги, Химическо чистене

Mr Jeff е иновативен модел на франчайз за перални услуги с присъствие в над 40 държави и с мрежа от над 1200 франчайзополучатели, който използва технологията като основа на своя бизнес. Mr Jeff предлага безпроблемна 48 часова услуга за вземане и доставка на пране до вкъщи, базирана на различни мобилни приложения. Клиентите също са привлечени от абонаментните планове, които предоставят възможност за сигурни ежемесечни приходи. Пунктовете Mr Jeff предлагат редовни услуги за пране, гладене и химическо чистене. Mr Jeff прави революция в традиционния сектор за пране с бизнес модел, който се адаптира към нуждите на днешните потребители и начина, по който консумират ежедневните услуги. Франчайзът интегрира технологията, необходима за управление на бизнеса, привличане и управление на клиенти.

 

 

Mr Jeff е компания, основана през 2015 година от трима университетски приятели във Валенсия, Испания, чиято цел е да улеснят живота на тяхната студентска общност. Компанията стартира с предлагане на услуги за вземане и доставка на пране до вкъщи през приложение и съвсем скоро започва да постига впечатляващи резултати в Испания, страната, в която се намира компанията. Благодарение на своя франчайз модел, който започва да предлага от 2017 година, Mr Jeff вече присъства в над 40 държави с над 2400 отворени хъба. В момента Mr Jeff е част от Jeff, мултиканална платформа, предоставяща удобство на ежедневните услуги като пране, фитнес, масаж и красота.

 

Нашият екип от специалисти предлага на всички франчайзополучатели персонализиран съпорт преди, повреме и след отварянето на пункта. Освен това, новите франчайзополучатели разполагат с всички учебни и образователни материали от Jeff Academy, платформа за онлайн обучение.

 

Франчайзополучателите имат достъп до Jeff Academy, онлайн платформа за обучение с най-подробна и изчерпателна информация, която винаги е на тяхно разположение. На тази платформа вие ще намерите обучение по бизнес операции, благодарение на което ще се научите как да предлагате всички услуги на своите клиенти, следвайки стандартизирани процеси, както и обучение по правилното управление на бизнеса.

 

Франчайзополучателите на Mr Jeff  също могат да се възползват от модела “Business in a Box”, който им предлага три собствени технологични продукта:

 -         The Jeff App, клиентите управляват своите услуги от дланта на ръката си.

-         The Jeff Suite, уникален софтуер за управление, предназначен да отговаря на нуждите на бизнеса и да осигурява растежа му с функции, като фактуриране и отчет за приходи и разходи, с които предприемачите могат да вземат решения базирани на данни от показатели като брой поръчки, доход, заявени услуги, брой абонаменти и активни потребители.

-         The Jeff Driver app, който е свързан с Jeff Suite и Jeff App, за да управлява всички времеви срокове и пътни маршрути за вземане и доставка до вкъщи.

 

 

Моделът “Business in a Box” включва международни брандинг и промоционални материали, специализирано обучение и поддръжка, ноу-хау в бранша и иновативни бизнес планове, които подготвят всеки франчайзополучател за успех чрез правилното управление на този изпъкващ бизнес за перални услуги. Част от тези ресурси е и маркетингова книга с инструменти, които им позволяват да персонализират материали, стратегии и кампании според местните пазари.

 

Mr Jeff предлага на своите франчайзополучатели диференциран и доказан бизнес модел, който включва технологията, необходима за ръководенето на успешен бизнес. Научи повече за франчайз модела още днес на нашия сайт! Кандидатствай през полето по-долу или се свържи с нас:

 

Иван Пламенов, ivan.plamenov@mrjeffapp.com

Евелина Методиева, evelina.metodieva@mrjeffapp.com

 

Повече за бранда можете да прочетете в нашите статии:

Първият франчайз пункт на Mr Jeff в България е вече реалност!

 

Франчайзът за перални услуги на Mr Jeff спестява 31 милиона литра вода в сравнение с прането вкъщи

 


За да изберете най-подходящия за вас франчайз и да се предпазите от губеща инвестиция, прочетете книгата Франчайзинг бизнес. Купете я сега с 10% отстъпка от сайта на книгата www.franchising.bg/business.

 

Franchising.bg предлага консултации при избора и стартирането на нов собствен бизнес.

Първият франчайз пункт на Mr Jeff в България е вече реалност!

Поискайте повече информация за този франчайз


Изпрати