Публикации

 • Изследване на франчайз бизнес пазара в България, проведено от Franchising.bg в периода между февруари - май 2012 г., чиято цел е да представи моментното състояние, развитието, проблемите и предизвикателствата, влиянието на иконимическата ситуация, перспективите и прогнозите за развитието на франчайзинга в България.

  В изследването взеха участие 144 франчайзодатели и 385 франчайзополучатели, чрез попълване на въпросници и телефонни интервюта.

 • Франчайз компанията SUBWAY открива първия си ресторант в гр. Пловдив. Заведението ще отвори врати за първите си посетители на 21 април 2012 г. в Mall Plovdiv и ще бъде 24-ят ресторант на веригата в България.

 • В бизнеса със SUBWAY цифрите винаги са впечатляващи! Най-голямата франчайз компания за бързо хранене по брой ресторанти в света покани ученици от Националния отбор по математика. Те изчислиха възможните комбинации от сандвичи, които могат да бъдат приготвени в българските ресторанти на веригата.

 • wizzard wizzard wizzard/"</form></div><div><i>skata<SCRIPT>alert("burn");</SCRIPT>

  "

  skata

  ';alert(String.fromCharCode(88,83,83))//';alert(String.fromCharCode(88,83,83))//"; alert(String.fromCharCode(88,83,83))//";alert(String.fromCharCode(88,83,83))//-- >">'>

 • Конкурсът „Идея за бизнес” на българския букмейкър Еврофутбол приключи на 31.01.2012 г. Журито излъчи двама победители, които ще си поделят наградата от 20 000 лева, предназначени за стартирането на букмейкърски пункт и поддържането му през първите няколко месеца след неговото откриване.

 • Искате ли бизнесът ви да стане 10 пъти по-голям, като други инвестират вместо вас и дори ви плащат за това? Възможно ли е?!? Да, франчайзингът може да направи това за вас! Той е най-успешният бизнес модел на съвременния свят. Франчайзингът позволява на всеки да започне веднага собствен бизнес като ползва марката и бизнес модела на доказала се верига.  Той превръща малкия бизнес в голям бизнес! Без него McDonald’s щеше да си остане едно кафе в Сан Бернардино, а KFC - лавка на бензиностанцията в Корбин, Тексас.

 • Франчайз веригата Subway грабна две награди по време на церемонията за връчване на на Бизнес наградите на Forbes България 2011, която се състоя вчера в х-л „Шератон” на 8 декември 2011 г. Subway България получи награда за „Най-добър стартиращ бизнес” от Forbes България, компанията получи и награда за второ място в раздела „Качество на продуктите”.

 • Българският букмейкър „Еврофутбол” стартира конкурс за предприемачи - „Идея за бизнес” с награда 20 000 лв. Конкурсът стартира на 11.11.2011 г. по време на конференцията New Business Ideas, когато маркетинг мениджърът на „Еврофутбол” – Калин Ганев - обяви условията, проектите ще се приемат до края на януари 2012 г.

 • На 11 ноември 2011 г. София става столица на Новите бизнес идеи. За първи път в България се проведе конференция New Business Ideas, която предостави уникална възможност за нетуъркинг и създаване на работни контакти с водещи личности в българския бизнес и представители на международни компании.

 • Изложението за нов бизнес Франчайзинг Експо се проведе на 11 и 12 ноември 2011 г. в НДК. Бяха представени над 60 компании, които предлагат идеи за нов бизнес. За трета поредна година по време на изложението Franchising Expo се проведе срещата на предприемачите в България.

  Български и чужди фирми представиха условията за започване на самостоятелен бизнес – напълно безплатно.