Анкета

Колко бихте инвестирали в нов бизнес?

Гласувай
Виж резултатите
My Destination

КЛИЕНТИТЕ ВИ НАМИРАТ ПО-ЛЕСНО С MY DESTINATION

Първоначална такса:

30 000 евро, при закупуване на франчайза през Franchising.bg получавате 5 000 евро отстъпка

Месечна такса: 400 евро и 10% от приходи от реклама
Допълнителна инвестиция: няма
Срок на договора: 5 години
Бранш: туризъм и пътувания

My Destination е възможност за управление на изключително популярен и бързо развиващ се в мобилните технологии онлайн бизнес. My Destination предлага изключително добре разработена платформа за популяризиране на дестинации, чрез най-доброто от локалните бизнес среда, природни и културни богатства. Ключът към успеха в работата с My Destination е страстта към избраната от франчайзополучателя локация и предприемаческия дух.

 

Основана през 2006г. в Марбея, компанията вече има покрити над 100 дестинации по целия света. Страниците се попълват със съдържателна информация от авторски статии и пътеводители, съвети от първа ръка, снимки, видео клипове и виртуални обиколки. Чрез интерактивните функции посетителите могат да персонализират, споделят и организират сами успешно и сигурно своето пътуване, за това им помагат възможностите, които платформата на My Destination дава – резервации за хотели, самолети и наем на коли, както и други видове услуги.

 

Компанията предоставя и предлага на своите франчайз партньори обучение, разработена удобна интернет платформа на много високо ниво, постоянна поддръжка, техника, подобряване и оптимизация на качеството на услугата.

 

Вдъхновена от това да се предлага най-добро качество на най-добра цена, My Destination работи пряко с локалните мастър франчайзополучатели, които имат правото и възможността да изберат кое е най-подходящо за тях като посока на развитие на дестинацията и предвид персоналните им интереси.

 

Защо My Destination Bulgaria е правилната инвестиция?

Онлайн бизнесът е най-добрият избор за вас, ако вместо да мислите всеки ден как да платите наема на офиса си, предпочитате да трупате нови клиенти, приходи и незаменими контакти с вашите партньори.

 

В работата със сайта My Destination вие задавате посоката, в която искате да се реализира представянето на избраната дестинация, според вашия  предишен опит или бъдещи интереси. Предоставената от вас интересна и полезна информация за дестинацията прави всяко едно пътуване по-богато, по-приятно…  просто по-добро.

 

Възможността вашите партньори да публикуват своя бизнес в популярна международна онлайн бизнес мрежа носи и допълнителни позитиви за вас. Когато сте избрали партньорите си за попълването на вашата дестинация, започва най-приятната част – прибирането на приходите и откриването на още по-големите възможности, които компанията предоставя.

 

Без да изисква от вас да бъдете IT специалист, централата на My Destination ще се погрижи да не изоставате в нито едно технологично отношение с отличната си оптимизация и поддръжка. Освен това не е и за пропускане, постоянната връзка, като мобилен бизнес, позволява постоянен контрол на работата чрез интернет където и да се намирате.

 

Накратко – ниска инвестиция във вълнуващ бизнес и сектор с неограничени възможности за разширяване и развитие в подходящата за вас посока, без високи професионални предварителни изисквания, само страст към бизнеса и предприемачески дух.

 

Като франчайз, My Destination е подходящ за бизнес ориентирани хора в сферата на туризма, инкоминг услугите, развлеченията, както и за всеки готов да работи за себе си в мултикултурна среда и с постоянни интересни и нови контакти.

 

Франчайзополочателите на My Destination са от частни инвеститори до големи медийни компании, на възраст от 24 до 64г., в която и група да попадате, със сигурност ще спечелите от възможностите, които компанията предлага.

 

Ако сте туристическа агенция, натрупала много опит през годините, убедили сте се, че туристическия бизнес има и своите лоши страни, но все още вярвате в него не само заради приходите по време на ваканционния период, но и защото сте посветили много време в реализацията им. В такъв случай приемането на My Destination Bulgaria към вашето портфолио вече е необходимост.

 

Вие вече имате необходимия натрупан опит и контакти и сега остава единствено да стартирате сайта и да прибирате печалбите от направените резервации на хотели, самолетни билети, наем на коли и сътрудничеството ви с тематични рекламодатели.

 

Чрез сайта My Destination Bulgaria вие предлагате най-доброто, в съотношение качество – цена, за всеки изкушен от дестинацията, без да се притеснявате дали той, в крайна сметка, ще остане доволен от сутрешната закуска в избрания от него самия хотел. Можете да използвате платформата за да развивате и собствения си туристически бизнес чрез рекламно пространство в международно известен сайт, с отлична SEO система за излизане на челни позиции в интернет търсачки като Google.

 

Ако сте част от корпоративен интернет бизнес – е, тогава вие вече си знаете всички предимства на този онлайн бизнеса и франчайза на My Destination може да бъде едно чудесно допълнение към вашата интернет бизнес колекция. Вие имате натрупан опит и контакти, с които бързо и лесно да реализирате възвращаемост на първоначалната инвестицията, без дори да усетите работата по попълването на вашата страница.

 

Отличната оптимизация и съдействието от страна на централата ще са допълнителен плюс към вашия онлайн бизнес. Дизайнът на My Destination дава възможност за концентриране върху няколко различни посоки на интересите, което дава и по-голяма свобода при избора на партньори, рекламодатели, освен това позволява заснемането и публикуването на Virtual Tour и Augmented Reality оптимизация. С всичко това никой не може да ви спре да печелите нови клиенти.

 

Ако сте верига хотели, чийто основен таргет са чуждестранните посетители, предлагайки им добро обслужване и отлични условия. Вашите клиенти рядко са посетители от организирана екскурзия, точно напротив – често са хора в командировка, дошли на бизнес среща или друго мероприятие, като бизнес изложение например. Това, от което вие се интересувате вероятно са двете неща: бизнес и как да направите хотелската си верига по-популярна.

 

My Destination Bulgaria може да отговори и на двата ви интереса. Отличният и лесен за използване сайт ще помогне и на най-взискателните ви клиенти да ви намерят сред конкуренцията в интернет. Ако акцентирате за попълването на страницата предимно с бизнес партньори и информация за бизнес събития ще получите и много добро таргетиране, тъй като международната мрежа, от която е част My Destination Bulgaria, ще ви „изпрати” именно вашите потенциални чуждестранни клиенти.

 

Като франчайз партньор на My Destination получавате възможност да печелите от услугите, които вашите клиенти биха използвали, а вие не предлагате. Така няма да ви се налага да поддържате гараж с тридесет коли и пак ще можете да спечелите процент от наемането на коли и то не само от вашите посетители. Защо да губите от конкуренцията като можете да печелите от нея?  

 

Франчайзът на My Destination предлага онлайн бизнес, който не изисква големи инвестиции и ежедневни разходи. Иновативният бизнес модел ви дава възможност да работите с отбрани клиенти, които лесно ще ви намерят в интернет, вместо вие да търсите тях под дърво и камък.

 

 


 

За да изберете най-подходящия за вас франчайз и да се предпазите от губеща инвестиция, прочетете книгата Франчайзинг бизнес. Купете я сега с 10% отстъпка от сайта на книгата www.franchising.bg/business.

 

Franchising.bg предлага консултации при избора и стартирането на нов собствен бизнес.

 

Франчайзодателят, към който ще отправите запитване е чуждестранна компания. Моля, попълнете данните на английски език.

Поискайте повече информация за този франчайз


Изпрати