Optimystica

Франчайзинг експо 2016

4-5 ноември, Paradise center


Нови бизнес идеи 2016

Тази година отново ще имате възможност да се срещнете с основателите на някои от най-успешните български франчайзи, както да почерпите опит от световни специалисти в бизнеса и вдъхновение от големите лидери по време на изложението и конференцията.

Тазгодишното издание на изложението е посветено на практическото реализиране, развитие и оценка на иновативни бизнес идеи. Очакваме около 3000 посетителя и 40 изложителя.

Кой?

По време на конференцията Нови Бизнес Идеи ще може да се срещнете и да чуете следните лектори:
Яни Драгов - основател на Roobar, Христо Хрисов - изпълнителен директор на Нет инфо, Димитрис Папутсис – изпълнителен директор на Globe One Digital, Светослав Билярски – основател на Franchising.bg, Любомир Янчев – основател на Melissa Climate, Анастасия Йершова – регионално развитие на Subway International и много други.

През целите два дни ще имате възможност да се срещнете със собственици и франчайз мениджъри на компании като:
Subway, Refan, Remax, Еврофутбол, Aladin Foods, Orange Center, ERA, VsichkiUslugi, Fonio, Visteon България, Inmedio България, Freestyle Café, Office1, Fornetti и много други.

Освен на конференция и изложение, тази година ще имате възможност да участвате в различни уъркшопи, както и в start-up състезание, на което печелившите ще имат възможност да се срещнат лице в лице с едни от най-успешните предприемачи в България и да получат консултации от тях за проекта им.

Очакваме ви на 4-ти и 5-ти ноември в Paradise center!
Регистрирайте се сега, за да запaзите своето място на сайта на "Нови Бизнес Идеи".


5 години Нови Бизнес Идеи


Снимка на конференцията Нови Бизнес Идеи

Преди броени дни приключи петото поредно издание на единственото изложение за Нов Бизнес в България – Franchising Expo 2014. Събитието отново бе организирано от Българската франчайз медия и консултант – Franchising.BG, – а интересът към него бе огромен от страна на посетители и изложители. Генерален спонсор на изложението през тази година беше Subway – световният франчайз лидер, с над 40,000 обекта в цял свят. Партньор на Franchising Expo 2014 бе Министерство на Икономиката и Енергетиката на Република България.

Голям интерес към щанда на Subway

По време на изложението над 50 Български и чуждестранни фирми представиха своите бизнес модели пред предприемачи от цялата страна, желаещи да стартират своя нов бизнес. Сред участниците в изложението бяха фирми от най-разнообразни браншове: Subway, Refan, Papaya, Mamma Mia, Дон Домат, Home2U България, ERA, Сладкарници „Неделя“, Francorp Middle East, Citrus Vending, Internetreklama.bg, Casyopea, Magnito, Kramer и много други. Освен традиционните франчайз предложения, по време на изложението бяха представени и други интересни концепции помагащи на бизнеса да се развива, като семинарите на Bestsellers и EverythinK как да продаваме повече и как да развием въображението си, за да генерираме повече идеи.

Refan привлича нови клиенти не само нови идеи, но и с уникална визия

По традиция Franchising Expo бе съпроводено и от конференцията „Нови Бизнес Идеи“, на която предприемачите и представителите на местни фирми имаха възможността да се запознаят с международния опит на водещи Български и чуждестранни фирми, които ни разказаха как да развием франчайз веригата си в чужбина и да превърнем компанията си в световен лидер. Гостите на конференцията получиха ценни съвети от Георги Минчев – собственик и основател на Сладкарници „Неделя“; Явор Генов – Мениджър маркетинг и реклама в Рефан; Диана Райкова – Мениджър бизнес развитие в Subway; Димитър Селенски – управител в SelMatic; Мая Василева от KindyRoo, Теодора Димитрова от ERA.

Тази година изложението бе посетено от над 2200 посетители, търсещи своя нов бизнес.


НОВИ БИЗНЕС ИДЕИFRANCHISING EXPO СЕ ЗАВРЪЩА С НОВИ БИЗНЕС ИДЕИ ПРЕЗ ПРОЛЕТТА НА 2014

16-17 Май НДК, София

След една година, изпълнена с бизнес постижения сме готови да ви заразим с нови бизнес идеи на петото специализирано изложение за франчайзинг в България. Изложението ще се проведе на 16-17 май в НДК, като се очакват над 70 международни и български изложители и над 3000 посетители. По традиция Франчайзинг Експо 2014 ще бъде съпроводено от конференцията „Нови бизнес идеи”, в която ще участват световни франчайз специалисти и техни български колеги, които ще споделят опита си и ще ни дадат ценни съвети как да ставаме по-успешни.

През 2012г. изложението привлече над 60 бранда от България и чужбина и повече от 3000 потенциални франчайзополучатели. Сред изложителите бяха компании като: Subway, Еврофутбол, Дон Домат, Моят Магазин, Адрес, Internetreklama.bg, Мания, Рефан, Bonduelle и много други.

Франчайзинг Експо е едно от най-важните и престижни събития за привличане на франчайз партньори и развиване на франчайз бизнес в България. За четири годишната си история изложението се превърна в трамплин на десетки успешни проекти за франчайз.

Единственото изложение за франчайзинг в България ви дава уникалната възможност да представите вашият бранд и ползите, които би донесъл на ваши франчайз партньори, а също и да разберете как се оценява от тях. Прекрасна възможност е за предприемачи, които искат да франчайзират бизнеса си или да създадат нова търговска марка. А всички, които търсят своя нов бизнес ще могат да се срещнат лице в лице с франчайзодатели и да вземат решение кой бизнес би бил най-подходящ за тяхната инвестиция.

За да презентирате вашия франчайз пред българските и чуждестранни предприемачи, както и за повече информация и записване за участие в българското изложение за нов бизнес Franchising Expo 2014, моля, свържете се с нас: e-mail:contact@franchising.bg или на тел.: +359 888 001 329. Организаторите могат да осигурят всички необходими резервации за хотели, паркоместа, технически средства за презентиране и т.н.

Как да извлечем максимална полза от Франчайзинг експо?

Изложенията за Франчайзинг са най-добрият начин да откриете вашият бизнес и да сбъднете мечтите си като превърнете амбицията в действителност. Предлагаме ви някои съвети и насоки как да се подготвите за Франчайзинг експо, така че да бъде максимално ефективно за вас и да доведе до стартирането на успешен бизнес модел.

Прочетете повече


Franchising Expo 2012 приключи с
огромен успех


Посетителите проявиха голям интерес към щанда на RE/MAX

Единственото в България изложение за Нов Бизнес Franchising EXPO 2012 се проведе на 09-10 ноември за четвърти пореден път в София. Форумът, който беше организиран от българския консултант, брокер и медия за франчайзинг бизнес FRANCHISING.BG, отново предизвика огромен интерес както у посетителите, така и у изложителите. Генерален спонсор тази година беше франчайз компанията, продаваща най-много недвижими имоти в света - RE/MAX, а събитието постави началото на Световната седмица на предприемачеството (12-18.11.2012), която се провежда под патронажа на президента Росен Плевнелиев, неин домакин за България е Junior Achievement.

Над 3000 посетители дойдоха на изложението Franchising Expo 2012

Над 60 фирми от България и цял свят изявиха желание да представят бизнес модела си на изложението за нови бизнес възможности пред предприемачите, които искат да започнат собствен бизнес като част от утвърдена българска или интернационална верига. Сред изложителите бяха компании като: Subway, Еврофутбол, Дон Домат, Моят Магазин, Адрес, Internetreklama.bg, Мания, Рефан, Bonduelle и много други.По време на изложението посетителите получиха безплатна консултация за стартирането на нов бизнес от организаторите – консултантската компания Franchising.bg.

Конференцията Нови Бизнес Идеи

По традиция изложението бе съпътствано от Конференцията „Нови Бизнес Идеи”. Мотото на тазгодишната конференция бе „С труд можеш да превърнеш един лев в два лева, а с идея – в колкото си поискаш”. На форума лектори от водещи компании в областта на франчайзинга споделиха успешните си практики и дадоха съвети за оптимизиране и развиване на бизнеса в различни сфери. Посетителите получиха ценни съвети за бизнес успех от Николай Богданов, развиващ програмата Моят Магазин на МЕТРО с над 1400 открити обекта за година и половина; Вим Брикман, Франкорп Европа, компания която помага на бизнеса да се развива в чужди държави; Освалдо Яндоло, AZ Franchising; Венцислава Стоянова от Еврофутбол; и други.

Изложението Franchising Expo 2012 беше посетено от над 3000 посетители, които търсеха своята нова бизнес идея.

Jobs.bgKrivicki & CoDir.bgDarik NewsProfit.bgEBF Business TVNovini.bgExpert.bgHappy Bar & GrillEnterpriseSignCafeActualno.comEventBox.bgb2b MagazineBGMapsNeg.bgSportal.bgМоите париSeminari 365Tri-deFame CardsImpresТелеграфМониторBulgaria OnAirMetro MediaPro TelecombTVНов български университетSeminari.bgmixmedia.bgСписаниеFakti.bgРезон МедиаActualno.bgБТАBulsatcomTV+BusinessWeek БългарияStartUpSvejo.netXeniumEmbriooDarts Newsbusiness-europe.bgMedia StartБлицJunior AchievementАсоциация на франчайзите в БългарияАктуалноBulevard.bgDnes.bg НовиниExpert.bgExpoworld.bgGol.bgInvestor.bgInvestorKing of SalesAha.bgAutoMedia.bgМинистерство на икономикатаBlog.bgImoti.netAz-jenata.bgЛуди и МладиNasamNatamPuls.bgRabota.bgSnimka.bgStyle - Investor.bgIzgodniOferti.bgStart.bgTialoto.bg