Анкета

Колко бихте инвестирали в нов бизнес?

Гласувай
Виж резултатите
Eurostore

КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ

Първоначална такса: 7000 лева
Месечна такса: няма
Допълнителна инвестиция: варира в зависимост от обекта
Срок на договора: 1 година, с опция за удължаване
Бранш: Търговия на едро и дребно

Екипът на Eurostore Ви предлага да отворите магазин, в който да предлагате висококачествени стоки от големи доставчици от цяла Европа и света, като Amazon и Groupon, на най-достъпните цени на пазара. Eurostore е най-голямата дискаунт верига магазини, които предлагат уникални и качествени стоки!

 

Още при създаването на Eurostore, бизнес моделът залага върху предлагане на качествени стоки на достъпни цени. Франчайзодателят започва работа като склад на едро и в момента търси бъдещи партньори, които искат да работят за себе си и да отворят магазин Eurostore в техния град!

 

Всички обекти на Eurostore предлагат на едро и дребно стоки, както за бита, така и всичко нужно за автомобила, градината и много други. Фирмата предлага на всички франчайзополучатели широка продуктова гама, която продължава да расте с нови предложения. В първоначалната такса за Вашия магазин, Eurostore включва не само рекламна подкрепа и обучение, как да разработите успешно Вашият обект, но и пълно зареждане с предлаганите стоки. Eurostore предлага на бъдещите си франчайзополучатели възможности за разсрочено изплащане на първоначалната такса, както и различни преференции в зависимост от обекта. Всички последващи разходи, като наем и оборудване на помещението, отпечатване на рекламни и брандиращи материали се поемат от франчайзополучателя.

 

Предлагаме Ви да инвестирате в магазин от веригата Eurostore, които гарантират както на Вас, така и на всички Ваши клиенти висококачествени стоки на изключително достъпни цени. Пазарът на този тип стоки продължава да нараства и гарантира бързото възвръщане на Вашата първоначална инвестиция – от 8 до 12 месеца в зависимост от обекта. Eurostoreпозволява на всички франчайзополучатели да работят с международни производители, както и с големи доставчици, като Groupon и Amazon.

 

До сега Eurostore има 3 открити и успешни франчайз обектa в Пловдив, Добрич и Кюстендил и търси нови франчайзополучатели, които имат желание да отворят нови магазини в България, независимо от населеното място. Фирмата търси ентусиазирани хора, с опит в търговията и управлението на търговски обекти. Но ако сте заинтересовани и нямате такъв опит, не се притеснявайте! Eurostore предлага обучение, което да Ви помогне в разработването на успешен франчайз обект, както и в начина на продажба и маркетинговата кампания и стратегия на веригата. Франчайзодателят гарантира на всички партньори подкрепа, свързана с доставянето на стока до обектите, както и с маркетинга на бранда.

 

Инвестирайте в собственото си бъдеще и станете част от бързоразрастващата се верига магазини Eurostore!

 

Публикации за Eurostrore:

„Eurostore“ – инвестиция за Вашето бъдеще

 


 

За да изберете най-подходящия за вас франчайз и да се предпазите от губеща инвестиция, прочетете книгата Франчайзинг бизнес. Купете я сега с 10% отстъпка от сайта на книгата www.franchising.bg/business.

 

Franchising.bg предлага консултации при избора и стартирането на нов собствен бизнес.

Поискайте повече информация за този франчайз


Изпрати