Статии

„Eurostore“ – инвестиция за Вашето бъдеще

18/10/2017

Eurostore е работещ и успешен бизнес. Въпреки че идеята за магазините се заражда едва през 2016 година. С трите открити и разработени франчайз обекта в страната за 2017 година, Eurostore продължава да търси нови хоризонти за разширяване.

 

Магазин от веригата Eurostore

Магазин от веригата Eurostore


Eurostore предоставя на всички свои франчайзополучатели гъвкавостта на бизнес модела, нискък размер на инвестицията, възможност да работят със световноизвестни доставчици, като Amazon и Groupon, както и уникалност на асортимента във всеки обект. За успешното развитие, франчайз веригата залага на индивидуалния подход и работа с всеки франчайзополучател за успешното разработване на работещ за него бизнес модел.

 

След като се заражда идеята да предлагат качествени стоки на достъпни цени, екипът осъзнава, че именно бизнес моделът на франзчайз веригата е изключително подходящ. Екипът на Eurostore решава да разработи този тип бизнес модел именно заради познанията си в областта на франчайза, както и практическия опит в работата с франчайз вериги.

Магазин от веригата Eurostore 2

Магазин от веригата Eurostore 2

 

 

Това е и начинът, по който успешно да достигнат до по-голяма аудитория и да успеят да открият работещ и успешен франчайз обект във всеки град в страната! Eurostore залага на световно утвърдения модел на франчайза, който дава възможност на всеки човек да инвестира в собственото си бъдеще, с доходоносен бизнес и бранд.

 

 

 

Всеки франчайз обект на Eurostore допринася за утвърждаването на бранда на пазара и създаването на доверие у клиентите. Това работи в дългосрочен план в полза на всички съществуващи и бъдещи обекти от веригата. Огромните възможности, които бизнес модела разкрива, както и качествените стоки, които се предлагат в магазините, са основните фактори, които помагат на екипа да развие свой собствен франчайз.

Магазин от веригата Eurostore 3

Магазин от веригата Eurostore 3

Уникалните предложения, които франчайзът на Eurostore предоставя към всеки франчайзополучател са не само качествени продукти на достъпни цени, но и стоки, уникални за пазара. Именно с тези предложения, Eurostore може да гарантира, че магазините от веригата няма да имат пряка кокуренция.

Екипът на Eurostore предоставя на всички свои партньори помощ в процеса на създаване на обекта, както и съвети при конкретни въпроси и проблеми от страна на франчайзополучателите. От началото на годината, франчайз веригата успешно се е разрастнала с три нови обекта и множество партньорства, изградени на взаимно доверие.

 

Eurostore Ви предлага да инвестирате в създаването на уникален по рода си магазин в България, които предлага висококачествени стоки. Франчайз веригата цели да създаде партньорства в цялата страна и да създаде уникални обекти за всеки град, които да предлагат най-качествените и търсени продукти.

Ако искате да разберете всичко за бизнес модела, както и за тайните за успеха на франчайз веригата на Eurostore, свържете се с нас!