Помощ

Какво е франчайзинг?

Франчайзингът е универсален модел за дистрибуция на стоки и услуги, който позволява на всеки да започне собствен бизнес като ползва успешния бизнес модел на франчайзодателя - неговата марка, ноу-хау, процедури, продукти, маркетингова стратегия, обучение и текуща подкрепа.

 

Какво е Franchising.bg?

Franchising.bg е българската франчайз медия, която поддържа Каталога на франчайзите в България и организира изложението Franchising expo. Компанията помага при разработването на франчайз вериги като създава техните договори и Оперативни наръчници, и като привлича франчайзополучатели за тях.

 

Как да закупя франчайз?

Първата стъпка, която трябва да предприемете е да разгледате - Каталога на франчайзите в България. Изберете тези франчайзи, които най-отговарят на вашите интереси, предишен опит и на инвестицията, която можете да си позволите. След това изпратете заявка като попълните формата под описанието на всеки един от тях. Представител на фирмата, за която сте кандидатствали ще се свърже с вас в рамките на няколко дни за да ви предостави необходимата информация.

 

Как да създам нов франчайзинг бизнес?

Ако притежавате фирма, която желаете да изведете до следващото еволюционно ниво като й дадете тласък за растеж, както на българския, така и на международния пазар се свържете с нас на contact@franchising.bg или на тел.  0884 597 517. Нашите консултанти ще ви помогнат във всяка стъпка от създаването на нов франчайз – от създаването на концепцията, до изготвянето на договора за франчайз, Оперативен наръчник, популяризиране и привличане на франчайзополучатели.

 

Вече имам франчайз, с какво можете да ми помогнете?

Franchising.bg може да привлече франчайзополучатели за вашата верига чрез реклама в Каталога на франчайзите в България, участие в изложението Franchising Expo, създаване на бизнес контакти с български и чуждестранни партньори.

 

Какво е състоянието на франчайзинг пазара в България?

За актуална информация прочетете  Изследването на състоянието на франчайзинг пазара, проведено от Franchising.bg между февруари и май 2012 г., чрез интервюта взети от 144 франчайзодатели и 385 франчайзополучатели.

 

Какви са предимствата на франчайзинг бизнеса?

Отговорите на този и на други често задавани въпроси за франчайзинга можете прочетете тук.