Франчайзинг съвети

Адрес - франчайз за недвижими имоти

09/02/2015

 

Веселин ВеневДиректор Франзайз,  Адрес

 

Франчайз за недвижими имоти:

"Франчайзът на „Адрес” предлага работа в областта на недвижимите имоти с посредничество при сделки с недвижими имоти, с посредничество при кредитиране и посредничество при застраховане на имоти.Основната ни сила е в посредничество при покупка и продажба на жилища, при наеми на жилища. Разбира се, успяваме и се справяме добре при продажбата на много извънградски имоти и къщи, вили и парцели.

 Разликата при нас е в натрупания 16-годишен опит (на 21 октомври „Адрес” навърши 16 години), в опита, изцяло придобит в България. Ние познаваме много добре българския клиент. Изградили сме нашата технология на работа именно в местните условия, като тези условия на работа са претърпели доста промени, тъй като 16 години в пазара на имоти в България са доста време, наистина опитът е нещо много ценно. Това, което мога да кажа в добавка е подкрепата, която се стараем да оказваме на нашите партньори с отделно обособен екип, който работи специално с франчайз партньорите, така че да ги съветва и да подпомага тяхната ежедневна работа.

 Търсим човек, който да има предприемачески дух, да може да управлява хора и да е готов да отделя голяма част от своето време за управление на този екип, или да има възможност да наеме и назначи, да определи мениджър на този екип, така че да сме сигурни в целенасочената ежедневна непрекъсната работа на хората. И разбира се, трябва да може да отговаря на нашите изисквания и да е готов да спазва правилата, които ще бъдат споменати в договора за франчайз. Основното качество за нашия партньор, всъщност, е добре да менажира  своя екип, да знае какво да изисква от хората, които работят за него, да може да им дава и да им помага, да ги консултира, разбира се и с наша помощ, така че да набират все повече оферти, да работят с все повече клиенти.

 Експото ни хареса. Много ми хареса на мен, много се хареса и на колегите. Тепърва ще покаже какъв успех ще имаме. Определено имаме запитване и интерес към „Адрес – недвижими имоти” като франчайзодател и ще измерваме интереса в близко бъдеще надявам се. Надявам се и да бъдем заедно догодина, да участваме на изложението."

Ако се интересувате от този бизнес, изпратете запитване чрез Каталога на франчайзите в България или се свържете с наш консултант на expo@franchising.bg и +359 888 001 329.