Анкета

Колко бихте инвестирали в нов бизнес?

Гласувай
Виж резултатите
Адрес

УМНИЯТ БИЗНЕС МОДЕЛ

Първоначална такса: без такса
Месечна такса: Минимална фиксирана сума, едно участие в сделка е достаъчно за осигуряването ú
Допълнителна инвестиция: За оборудване на офис
Срок на договора: 3 + 3 год.
Бранш: Услуги

СОБСТВЕН БИЗНЕС С МАЛКА ИНВЕСТИЦИЯ И МИНИМАЛЕН РИСК

Франчайзингът е най-успешният бизнес модел в съвременния свят, който позволява стартиране на собствен бизнес с малък капитал и минимален риск. Франчайзингът дава възможност за успешно развитие на базата на богатия опит и работещи практики на утвърдени и успешни компании.

Като компания с най-висока познаваемост в страната и натрупан 30-годишен опит, „АДРЕС” може чрез Франчайзинга да предостави на много хора в страната възможност за развитие в един от най-динамичните сектори на българската икономика.

 

ПЕЧЕЛЕТЕ ОТ ПЪРВИЯ ДЕН КАТО ФРАНЧАЙЗ ПАРТНЬОР НА АДРЕС!

Срещу месечна такса, която може да бъде покрита с една реализирана сделка (дори и наем) получавате възможността да се възползвате от всички ресурси на Адрес:

  1. Утвърден бранд - Марката АДРЕС се ползва с отлична репутация и с доверието на клиентите вече повече от 30 години. АДРЕС е най-силната марка в страната в областта на имотите. Разполага с най-голямата национална мрежа от собствени и франчайз кантори в близо 30 града.
  2. Възможност да публикувате неограничен брой оферти във водещия иновативен сайт за имоти www.address.bg, както и публикуване на оферти в много други сайтове, безплатно или със значителни отстъпки, които АДРЕС договаря за Вас;
  3. Достъп до единната информационна система с всички оферти от националната мрежа на “АДРЕС”.
  4. Достъп до всички обучения на Адрес и до ценни знания, касаещи продажбите на имоти, актуални похвати за работа с клиенти, разработени специално за спецификите на българския пазар.
  5. Възможност за предлагане на комплексна услуга – осигуряване на кредит, посредничество, имотно застраховане.

 

Очакваме от нашите Франчайз Партньори:

  1. Предприемачески дух и желание за постигане на успех;
  2. Желание за отдаване на време и усилия при ежедневната работа по управление и функциониране на кантора за недвижими имоти, ръководене на екип и висок стандарт на обслужване на клиентите.

 

 

За да изберете най-подходящия за вас франчайз и да се предпазите от губеща инвестиция, прочетете книгата Франчайзинг бизнес. Купете я сега с 10% отстъпка от сайта на книгата www.franchising.bg/business.

 

Franchising.bg предлага консултации при избора и стартирането на нов собствен бизнес.

Поискайте повече информация за този франчайз


Изпрати