Статии

Pump System - бизнесът с перспектива

15/12/2016

Екипът на Франчайзинг БГ се радва да ви представи един иновативен франчайз за доставка и монтаж на различни помпени, напоителни системи, вентилация и ВиК. 

Бизнес с перспектива

Бизнес с перспектива

Благодарение на уникалната си концепция, която няма аналог в България, Pump System се нарежда сред франчайзите, които притежават огромен потенциал за развитие в страната ни.

Представяме ви интервю с Илия Саралиев, управител на Pump System, който ще ни разкаже за компанията, която открива нови хоризонти за франчайзинга в България.

Разкажете ни с какво се занимава Пъмп Систем?

Нашата фирма е специализирана в четири сегмента – помпи и помпени системи; отопление и вентилация; ВиК; поливни и напоителни системи. Във всяко направление ние предлагаме проектиране, доставка, монтаж и сервиз. Все повече започват да се търсят комплексни услуги, така че клиентът да бъде възможно най-малко ангажиран в целия процес. По този начин се спестява най-ценното за всеки един от нас, а именно времето.

Франчайзът без аналог в страната ни

Франчайзът без аналог в страната ни

Кой използва вашите услуги?

Благодарение на широкия набор от продукти и услуги, които предлагаме нашите клиенти са изключително разнообразни. Имаме какво да предложим както на частни лица, така и на големи предприятия или ВиК дружества. Освен това работим по инфраструктурни проекти, както и със земеделски производители.

 Как взехте решението да започнете да предлагате франчайз?

Най-нормалното нещо е да търсим своето развитие.  Аз смятам, че франчайзът е най-добрият начин за разрастване на една компания, тъй като дава възможност на много хора с предприемачески дух да се включат в една кауза или в един проект. Примерите за това са изключително много, както в САЩ, така и в Западна Европа. На този етап не са чак толкова в България, но това следва да покаже, че тази ниша има изключителен потенциал у нас, което ни подсказа, че това е най-правилният път за нашето развитие. Този набор от аргументи ме накара да се насоча към франчайза.

Очаквайте втора част на интервюто с Илия Саралиев в следващия ни материал, за да разберете какви са бъдещите планове на иновативните Pump System.