Анкета

Колко бихте инвестирали в нов бизнес?

Гласувай
Виж резултатите
Пъмп Систем

БИЗНЕС С ПЕРСПЕКТИВА!

Първоначална такса: 12 500 лв.
Месечна такса:

5% от месечният оборот, но не по-малко от 500 лв.; 1% за маркетингов фонд; първите два месеца няма месечна такса;

Допълнителни инвестиции:

Ремонт на помещение; първоначално зареждане и софтуер;

Срок на договора: 5 години
Бранш: Услуги

Помпата е сърцето на всяка инсталация


Pupm system франчайз - нов бизнес

Pupm system франчайз - нов бизнес

Както говори името ни, основно сме насочени към търговията с помпи и помпени системи, всичко необходимо за ВиК, ОВК инсталации, както и поливни системи. С времето разбрахме нуждите на клиента и това, че той търси цялостната услуга, включваща не само дистрибуция, но и изграждане и поддръжка на системите. Именно там се крие нашата уникалност – клиентите търсят нашите цялостни решения, защото спестяват средства и време. Компанията е създадена през 2014 и само за година успява да се наложи като лидер на пазара в региона на гр. Велико Търново.

 

 

 

Ние се развиваме, вие се развивате


Желанието за развитие на по-високо ниво и желанието да предложат своето ноу-хау на амбициозни предприемачи, водят Пъмп Систем към крачката да предлагат франчайз. Всеки Франчайзополучател получава отстъпки, преференциални цени, лизинг и други привлекателни условия, които се договарят предварително. Големи предимства са, че компанията предлага франчайз на  територията на цялата страна и първите два месеца след откриването на обекта, франчайзополучателят е освободен от месечна такса.

 

Ние сме до Вас

Pump system franchise

Pump system franchise

 

Закупувайки франчайза, Вие можете да бъдете сигурни, че ще получите нужната подкрепа и знания, придобити от нас с дългогодишен труд. Ще имате достъп до пълната продуктова гама от стоки на Пъмп Систем, на изключително преференциални цени, като там влизат помпите, помпените системи, всичко за ВиК, отоплителни и поливни инсталации. При нужда от Ваша страна, наш екип ще обучи кадри за извършване на монтаж и поддръжка на гореспоменатите инсталации.

 

Очакваният оборот на месец е между 20 000лв. и 50 000лв., а възвръщаемостта на първоначалната инвестиция е до 2 години.  От Франчайзополучателя се покриват разходите за наем на помещение, ремонтът и обзавеждането му, както и първоначалното зареждане на стока. Друга инвестиция е софтуерът, с който Пъмп Систем работи, като за него се изисква само първоначална такса, без допълнителна за поддръжка.

 

Сега Вие сте на ход. Решението е изцяло във Вашите ръце


Pump system

Pump system

Всеки, имащ желание и мотивация за развитие може да закупи нашия франчайз. Дори да нямате опит в  сферата на
търговията или в работата със специализирана техника и изграждане на ВиК и ОВК инсталации, не се притеснявайте! Всеки франчайзополучател ще получи подробно техническо обучение, което ще го въведе в бранша. Също така ще бъдат проведени и обучения за успешни продажби и търговия, които да помогнат за доброто представяне на обекта.

Пъмп Систем предоставя на своите Франчайзополучатели и рекламна и маркетингова подкрепа:

 

  • Позициониране на www.pumpsystem.eu на страницата с контакти;
  • ПР материал за отварянето на нов обект на началната страница на уебсайта;
  • Провеждане на информационна кампания, запознаваща клиентите с отварянето на нов обект в съответния град и онлайн пространството;
  • Официално откриване на обекта;
  • Периодично списване на статии за бранда в  различни онлайн медии;
  • Рекламни брошури, визитки и торбички;
  • Рекламна табела;
  • Участие в промоционални кампании.

 


 

 

За да изберете най-подходящия за вас франчайз и да се предпазите от губеща инвестиция, прочетете книгата Франчайзинг бизнес. Купете я сега с 10% отстъпка от сайта на книгата www.franchising.bg/business.

 

Franchising.bg предлага консултации при избора и стартирането на нов собствен бизнес.

Поискайте повече информация за този франчайз


Изпрати