Новини България

Български 5D бизнес семинар предизвика фурор в чужбина

01/09/2016

На 08.09.2016 г. в Sofia Live Club в София ще се проведе първия по рода си в света 5D семинар „Бизнес буря“ със специалното участие на международният бизнес консултант и лектор Саймън Бъкнал. Все още нереализиран в България, форумът вече предизвика чуждестранен интерес  и желание да се мултиплицира и в други държави. През пролетта на 2017 г. ще се проведе в Лисабон (Португалия), а за реализирането му в Барселона (Испания), Милано (Италия) и Берлин (Германия) се водят преговори.

Бизнес буря ще завладее България

Бизнес буря ще завладее България

Събитието ще съчетае бизнес обучения, емоционални и интерактивни преживявания, Форум на бизнес експерти и уъркшоп. Ще бъдат градени знания и ноу-хау с доказани в сферата си експерти и ще се работи по нестандартни и предизвикателни бизнес казуси. 5D ефекти ще разтърсят сетивата на участниците, за да ги поставят извън зоната им на комфорт, както често се случва в бизнеса.

Целта на форума е да бъдат адресирани актуални теми от различни бизнес сектори и индустрии, които подпомагат растежа на бизнесите на регионално, национално и международно ниво.

Специалният гост-лектор Саймън Бъкнал ще проведе 4 интерактивни мастър обучения, които е реализирал многократно в различни страни по света:  

  •     Презентаторски умения за инвестиционни проекти
  •     Умения за говорене пред аудитория
  •     Как да продаваме чрез бизнес истории
  •     Тайните на комуникацията

 

Саймън Бъкнал е международен лектор и Executive Coach. Кариерата на Саймън се разпростира в много широк професионален и географски диапазон. Той е работил с много бизнес професионалисти и компании от различни индустрии. Акцентите в работата му падат върху изграждането на корпоративна стратегия на компания от т.нар. сини чипове, израстващи бизнеси и много други.

Саймън е консултирал над 30 000 мениджъри, директори на компании,  предприемачи, бизнес  лидери и специалисти в различни  сфери. Сред клиентите му са лидери на компании листнати на Лондонската стокова борса – FTSE 100 и Fortune 100, собственици на малки и средни бизнеси, предприемачи, стартъп компании и много други.

Той е обучавал специалисти в различни бизнес програми във Великобритания, Ирландия, Дания, Германия, Холандия, Франция, Украйна, САЩ, Япония, Обединените Арабски Емирства, Пакистан, Кувейт и много други. Сред компаниите, които са се доверили на консултантските му бизнес умения, са General Electric, The Atlantis Palm – Дубай, Shell, London Business School и много други. 

 

Във Форума на бизнес експертите вече са потвърдили участие доказали се български предприемачи и бизнес лидери, сред които Светлин Наков - основател на СофтУни и Марина Стефанова – директор „Устойчиво развитие“ на Сдружение „Българска мрежа на Глобалния Договор на ООН”, д-р Красимира Чемишанска – президент на Американската търговска камара в България и изпълнителен директор на Амджен България, Анета Бенкова – SAP експерт.

5D бизнес семинарът е предназначен за директори на компании, лидери на екипи, ръководители на фирми, предприемачи, обществени лидери, мениджъри и професионалисти с разнообразен опит. Иновативният формат, който ще търси активността на участниците, е подходящ за представители на малкия и среден бизнес, стартъпи и корпорации.

Форумът „Бизнес буря“ се организира от Темелко Дечев – консултант по бизнес и стратегическо развитие в международната компания Open Source Management (OSM International Group), в партньорство с  Alternative BTL & Events. До момента проектът е подкрепен от редица бизнес и предприемачески организации, медии, асоциации, клубове, компании, неправителствени организации и сдружения, както в България така и в чужбина. Агенция PR Play е ПР-партньор на форума.