Новини България

Грант Кардон ни учи що е успех на 18 юни

16/06/2015


Дългоочакваната среща с американския предприемач и бестселър автор на "Ню Йорк Таймс"  Грант Кардон ще се състои на 18 юни в Парк Хотел Москва, с начален час 09:00. Българската  публика ще може да вземе участие в неговия популярен семинар „Бизнес и живот по 10”,  който ще ни научи как да превърнем успеха в свой дълг, ангажимент и отговорност.


 Кардон е създател и водещ на телевизионното шоу Turnaround King, в което демонстрира как да се      оживят бизнесите и да се върнат обратно към ръст, независимо от тежкото състояние на икономиката.  Уникалният и земен подход на Кардон, заедно с хумора, остроумието и заразната енергия, му позволяват  да ангажира всяка публика, давайки му титлата „Предприемач на 21-ви век."

 

Предлага практически съвети по продажби, маркетинг, изграждане на марки и предприемачество чрез различни медии – списания, онлайн, телевизия и радио, както и чрез редица книги, аудио пакети и семинари. Неговата страст е да научи хората как да продадат идеите си, своите продукти и услуги, независимо от икономическия климат, предоставяйки практически инструменти, необходими за изграждане на собствено положение и успех по пътя към професионалните върхове.

 

За тези, които искат да попаднат в среда с още над 200 ключови специалисти, хора на управленски позиции, предприемачи, собственици, търговци и други, и да бъдат част атмосфера на множество възможности за ценен нетуъркинг сред присъстващите, плюс обучението с Грант Кардон, могат да се регистрират за участие на сайта на събитието.