Анкета

Колко бихте инвестирали в нов бизнес?

Гласувай
Виж резултатите
Хапката

ВКУСИ УСПЕХА!

Първоначална такса: 10 000 лв.
Месечна такса: 1000 лв.
Допълнителна инвестиция: 30 000 – 160 000 лв.
Срок на договора: 5 години
Бранш: Храна

Фирмата е основана 2001 г., като става правоприемник на успешно разработен бизнес, стартирал 8 години по-рано. Специализирана е в ресторантьорството и по-специално в производството на готови за консумация храни. Разполага със собствена производствена база, помощна база и три заведения за бързо хранене на територията на Стара Загора. Дистрибуторската мрежа включва повече от 30 търговски обекта, до които се доставя готовата собствено произведена продукция.

 

В зависимост от обекта, в който ще развивате бизнес, „на гише” или с обособена търговска зала, са разработени стратегии за различни нива на ивестиция. Най-ниският вариант е за инвестиция до 30 000 лв., продажба при площ от 25 кв. м. Концепцията за площ над 100 кв. м., търговска зала за 50 – 60 човека и предлагането на разширен асортимент от продукти предвижда инвестиция около 160 000 лв. По предварителни прогнози, при инвестиция около 27 000 лв. и определени нива на прождабите, срокът за възвръщане на първоначалната инвестиция би могъл да бъде 7 месеца.

 

Хапката ООД изцяло се съобразява с временната обстановка в страната и населеното място, като е разработила гъвкава политика по отношение на първоначалната и месечните вноски. Възможно е разсрочено плащане на оборудването.

 

Изборът на локация е ключов за определяне на потенциалните клиенти и ценовата политика. В този бранш и тази дейност се печели от движението на хора – има оборот, има печалба. Именно това е главният фактор и обекти в непосредствена близост до училища, спирки на градския транспорт, спортни зали, офиси, централни артерии са сред подходящите за франчайзополучателите.

 

Компанията предоставя на франчайз партньорите си пълно обучение преди стартирането на бизнеса. Регулярни обучения се провеждат в зависимост от необходимостта, както и консултиране при изграждане на обект, определяне на потребителския профил, презантационни и рекламни материали. Перфектният кандидат притежава: желание, отговорност, платежоспособност и тиймлидерство. Благодарение на 18-годишния опит, специфичния начин на предлагане и приготвяне на продуктите с висок марж на печалбата имате възможност да започнете успешен и добре печелещ бизнес с минимален риск и ниска за бранша първоначална инвестиция.

 

 

 


 

 

 

За да изберете най-подходящия за вас франчайз и да се предпазите от губеща инвестиция, прочетете книгата Франчайзинг бизнес. Купете я сега с 10% отстъпка от сайта на книгата www.franchising.bg/business.

 

Franchising.bg предлага консултации при избора и стартирането на нов собствен бизнес.

Поискайте повече информация за този франчайз


Изпрати