Анкета

Колко бихте инвестирали в нов бизнес?

Гласувай
Виж резултатите
FitCurves

СИЛАТА ДА ДА УПРАВЛЯВАШ УСПЕХА

Първоначална такса: Ако до 15.05.2011 г. закупите франчайза с посредничеството на ФРАНЧАЙЗИНГ.БГ, ще получите безплатна консултантска помощ и отстъпка от 280 $
Месечна такса: Фиксирана
Допълнителна инвестиция: Наем и/или реконструкция на помещение
Срок на договора: 10 години, с подновяване
Бранш: Фитнес

С повече от 11 000 клуба в 86 страни, FitCurves е деветият най-голям франчайз в света и най-големият фитнес франчайз. Компанията е основоположник на концепцията за дамски фитнес клубове и въвежда уникална 30 минутна тренировка с уреди, специално създадени за женското тяло. Програмата е за жени от всички възрасти и с различна степен на физическа подготовка. С кръговата система от упражнения за всички мускулни групи се постига двоен ефект, комбиниращ кардио активност и подсилващи упражнения за намаляване на теглото и укрепване на мускулите. Повече от 4 милиона жени членуват в клубовете на Кървс.

 

Компанията е основана в САЩ през 1992 година. След успеха си в Америка и Канада, веригата продължава развитието си, като първите международни пазари са Испания и Мексико. Днес, Кървс клубове оперират в цяла Западна Европа.  Само в съседна Гърция има повече от 50 фитнес клуба с марката Кървс.

 

Кървс открива първия си франчайз в България през 2009 година.  Понастоящем фитнес клубовете са 6 – София (2), Пловдив (2), Варна и Стара Загора. През пролетта на 2011 предстои откриване във Велико Търново. Навлизането в България е част от корпоративната стратегия за развитие в Централна и Източна Европа. В региона Кървс клубове съществуват в Полша, Унгария, Чехия, Словакия, Румъния, Сърбия и Украйна.

 

За да станете франчайз партньор на Кървс трябва да притежавате предприемачески дух, да сте финансово независими и мотивирани да предоставяте висококачествено клиентско обслужване.  Не се изискват бизнес опит и познания в областта на фитнеса.

 

Компанията предлага екслузивна територия на всеки франчайзополучател, като тя се определя на демографски принцип и има не по-малко от 100,000 жители. Понастоящем приоритетно се избират франчайзополучатели за територии в София, Русе (1) и Бургас (1). В София заетите територии са Лозенец и Манастирски ливади. Свободни и добри територии за нови салони са Младост, Люлин, Център и Изток.

 

Първоначалната франчайзингова такса включва:

  • Фитнес оборудването от 8 уреда и 8 места за възстановяване.
  • Маркетингово и бизнес ноу-хау.
  • Достъп до пълен набор от рекламни материали на български език.
  • Цялостно първоначално обучение за двама в САЩ или Англия, което подготвя франчайзополучателите напълно във всички аспекти на бизнеса.
  • Присъствие на ментор в седмицата на официалното откриване и последваща оперативна подкрепа.

 

Бизнес моделът на Кървс е доказал ефективността си в цял свят и е един сигурен начин за започването на успешен собствен бизнес.

 

 


 

 

За да изберете най-подходящия за вас франчайз и да се предпазите от губеща инвестиция, прочетете книгата Франчайзинг бизнес. Купете я сега с 10% отстъпка от сайта на книгата www.franchising.bg/business.

 

Franchising.bg предлага консултации при избора и стартирането на нов собствен бизнес.

Поискайте повече информация за този франчайз


Изпрати