Анкета

Колко бихте инвестирали в нов бизнес?

Гласувай
Виж резултатите
Insecta

БИЗНЕСЪТ С НАЙ-МАЛКАТА ИНВЕСТИЦИЯ

Първоначална такса: 4400 лв.
Месечна такса: 10% от оборота
Допълнителна инвестиция: няма
Срок на договора: 5 г.
Бранш: Услуги

Компанията за ДДД услуги (Дезинфекция, Дезинсекция, Дератизация) ИнсектаБългария изгражда национална мрежа и Ви предлага да станете наш франчайз партньор във вашия град и областта. Така Вие може да станете част от Първата национална ДДД фирма и да започнете да печелите веднага от разработеното ноу-хау, което ще получите от нас. Можете да развиете този бизнес с лични усилия или да подходите като инвеститор и да сформирате екип.

 

 

Какво ми предлагате

 

Инсекта България Ви предоставя успешен бизнес модел, силна търговска марка, централизирано привличане на нови клиенти, рекламна подкрепа, закупуване на препарати на преференциални цени и компетентно обучение.

 

 

Какво се очаква от мен

 

Не е нужно да имате опит в ДДД услугите – ние ще Ви обучим и ще Ви предоставим всичко необходимо за дейността. Не е нужно и да имате офис, освен ако не прецените, че мащаба на дейността Ви го налага. От Вас, като партньор на компанията се изисква да работите под марката на Инсекта България и да спазвате наложените практики на компанията. Вие ще изпълнявате - лично или като сформирате екип, поръчки за вашата област, получени в централния офис. Вашата печалба ще се увеличава и от това, че ще привличате и нови клиенти на компанията.

 

 

Моите клиенти

 

Добрата новина е, че много от вашите потенциални клиенти - обектите с обществено предназначение, са задължени от РИОКОЗ да имат сключен договор с ДДД фирма за редовни обработки срещу вредители. На практика тези обработки са най-често ежемесечни. От вашите услуги се нуждаят всички: ресторанти, сладкарници, кафенета, магазини за хранителни стоки, супермаркети, детски градини и училища, болници, хлебопекарни, цехове и заводи за хранителни продукти и т.н. Услугите на Инсекта България се използват и в бизнес центрове, хотели, фитнес и фризьорски салони, басейни, магазини, търговски центрове, кина, фирмени офиси, сгради на общинската и държавната администрация, заводи, складове, логистични центрове, гари и автогари, бензиностанции. Обработват се: градската канализация, паркове и градини, частни домове и обща етажна собственост. Обработките са основно срещу хлебарки, мравки, бълхи, кърлежи и плъхове.

 

 

Моята инвестиция

 

Това е бизнес с много ниска първоначална инвестиция и висока норма на печалба – в някои случаи до 80%. Така в зависимост от сезона вашата инвестиция би могла да се възвърне за по-малко от 3 месеца след започване на дейността.

 

 

Какво получавам

 

Франчайзинг таксата е първоначална - в размер 4400 лв. и месечна – в размер на 10 % от оборота. Срещу тези такси Вие получавате от Инсекта България франчайзинг пакет:

  • Печатни и рекламни материали – стикери и плакати, които ще се разпространят във вашия град, визитки, договори, фирмени бланки, папки, стикери „Постоянна отровна точка”,  протоколи за извършване на дейността и т.н.
  • Национална платена реклама в интернет и помощ в локалната реклама.
  • Фирмено облекло и брандинг на вашите автомобили.
  • Обучение в РИОКОЗ и получаване на удостоверение за изпълнител на ДДД дейности.
  • Обучение и контрол от ръководител ДДД, който ще Ви инструктира за технологичните аспекти на дейността – видове препарати и процедури за безопасна и ефективна обработка на различните обекти срещу различните типове вредители.
  • Всички необходимите препарати и съоръжения за започване на дейността.
  • Помощ при изготвянето на Вашия бизнес план.
  • Закупуване на препарати на преференциални цени.
  • Централизирано привличане на клиенти.
  • Изключителното право да представлявате Инсекта България в цялата област и да преотстъпвате това право срещу заплащане на Ваши подизпълнители.

 

 


 

За да изберете най-подходящия за вас франчайз и да се предпазите от губеща инвестиция, прочетете книгата Франчайзинг бизнес. Купете я сега с 10% отстъпка от сайта на книгата www.franchising.bg/business.

 

Franchising.bg предлага консултации при избора и стартирането на нов собствен бизнес.

Поискайте повече информация за този франчайз


Изпрати