Анкета

Колко бихте инвестирали в нов бизнес?

Гласувай
Виж резултатите
Extra

ТЪРСЕНИЯТ ФРАНЧАЙЗ

Първоначална такса: Няма
Месечна такса: Няма
Допълнителна инвестиция: 7000 лева
Срок на договора: 1 година
Бранш: Търговия

Веригата магазини за втора употреба Екстра стъпва на българския пазар през 2010 г. и оттогава обектите й оперират чрез франчайзинг. Партньорите получават възможност да работят в един проспериращ за България бизнес, като същевременно предлагат качествени дрехи и аксесоари, без дефекти, без петна и скъсани участъци. Дрехите в магазини Екстра са съобразени с последните модни тенденции и с всички изисквания за здравето на потребителя.

 

Франчайзодателят не изисква първоначална вноска и месечни такси. Допълнителната инвестиция от приблизително 7000 лева се разпределя за зареждане на новия магазин и за всичко останало, нужно за стартиране на бизнеса. Вложените средства се възвръщат за по-малко от шест месеца.

 

Франчайзът на магазини Екстра за дрехи втора употреба се предлага за територията на цялата страна, а ексклузивитет се предоставя в радиус от един километър за всеки  магазин от веригата. Франчайз партньорът на Екстра получава обучение за цените и излагането на стоките, и има ще има възможност да зарежда магазина си на преференциални цени и рекламира дейността си със специално подбрани за целта материали, които франчайзодателят изготвя за негова сметка.

 

Екстра е символ на качество в сферата на употребяваните дрехи. Екстра може да бъде и вашият бизнес.

 


 

За да изберете най-подходящия за вас франчайз и да се предпазите от губеща инвестиция, прочетете книгата Франчайзинг бизнес. Купете я сега с 10% отстъпка от сайта на книгата www.franchising.bg/business.

 

Franchising.bg предлага консултации при избора и стартирането на нов собствен бизнес.

Поискайте повече информация за този франчайз


Изпрати