Контакти

Franchising.BG е българският франчайзинг консултант, франчайз брокер и франчайз медия. Компанията популяризира най-успешния бизнес модел на глобалния свят като среща франчайзодателите с франчайзополучателите и ги консултира във всички области, които засягат франчайзинга. Franchising.BG ви помага когато искате да купите, продадете или създадете франчайз.

 

Компанията е основана през 2008 г. от Светослав Билярски, който има дългогодишен опит в медиите и рекламата. Бил е копирайтър в Ogilvy&Mather, криейтив директор в Publicis и главен редактор на списание Мениджър. Разработвал е рекламни и маркетингови кампании за над 50 водещи български и световни бранда. В момента притежава няколко фирми в областта на услугите и води курс по Бранд Билдинг в Нов български университет.

 

Зад гърба си Franchising.BG има опита от разработването, консултирането и продажбата на десетки франчайзи. Компанията поддържа on-line Каталога на франчайзите в България. Ежемесечно той регистрира над 10 000 уникални посещения – предимно български предприемачи, които търсят своя нов бизнес. Ежедневно компанията получава запитвания от предприемачи от цялата страна и има богата база данни с хора готови да развиват франчайз обекти.

 

Franchising.BG издава книгата "Франчайзинг бизнес". Това е първата книга по темата, която излиза в България и покрива всички основни аспекти на франчайзинга. Само за три години са продадени над 2000 екземпляра. Повече може да научите от сайта на книгата – www.franchising.bg/business, откъдето тя може да се поръча с 10% отстъпка.

 

Благодарение на ежегодното Изследване на франчайзинг пазара в България, провеждано от Franchising.BG, предприемачите могат да се запознаят с тенденциите в тази област, с търсенето и предлагането на франчайзи, както и с развитието на бизнеса на отделните франчайз обекти.

 

Franchising.BG организира изложението за нов бизнес Franchising Expo. 2014 година бе петата поредна година в която се провежда. От тогава насам, събитието Franchising Expo е съпроводено и от конференцията New Business Ideas. Лектори са водещи световни капацитети които, изнасят лекции по практически теми като: "Как да превърнем бизнеса си във франчайз верига", "Как да продаваме франчайза си в чужбина", "Как да изберем новия си бизнес" и много други. Ежегодно, сред посетителите на конференцията присъстват над 250 предприемачи и топ мениджъри от големи компании, които имат или планират да стартират франчайз. Повече за изложението, конференцията и лекторите можете да научите от www.franchising.bg/expo. Там ще се запознаете и с видео материал за събитието, в който франчайзодателите споделят впечатленията си от интереса на българските предприемачи към франчайзинга.

Франчайзинг експо, изложение за нов бизнес

Franchising Expo е сред най-значимите за българския бизнес събития. Генерален спонсор на изложението е Subway, франчайз №1 в света според Entrepreneur Magazine. Партньори на изложението са верига магазини Мания и най-големият франчайз в България – Еврофутбол. Сред медийните партньори на изложението са Forbes, Jobs.bg, Darik Radio, групата сайтове на NEG, медиите на Happy Bar&Grill, вестник Телеграф, вестник Монитор, Profit.bg, Expert.bg, телевизията BulgariaOnAir, bTV web, билбордове от Кривицки, списание Enterprise, BGmaps.com, телевизията EBF, Sign Cafe, Fame cards, групата WebGround, Moitepari.bg и др.

 

видео канал за малък бизнес

Franchising.BG стартира и видео каналът за нов бизнес Франчайзинг.tv. Той представя видео презентации на франчайзите, предлагани в България. Всички участници във Franchising Expo получават безплатно видео представяне и публикуване във Франчайзинг.tv.

 

Франчайзинг форум

Нов проект на компанията е и Franchising-forum.bg, където всички интересуващи се от франчайзинг бизнеса могат да обменят впечатления и идеи.

 

Консултантите на Franchising.BG са готови да се срещнат с вас, за да обсъдите с какво могат да са ви полезни при закупуване на франчайз или при развитието на вашия бизнес и превръщането му във франчайз верига на пазара у нас и Европа.Контакти


Можете да се свържете с нас по е-mail: content@franchising.bg.

Адрес: София, пл."Папа Йоан Павел II" 1, сграда България 2000, ет. 8