Публикации

 • Софийска баница ТЪРСИ ТЕБ - новият бизнес партньор доставки! Научи повече за предложението още днес! 

 • To enhance partnership opportunities and strengthen links between Taiwanese franchisor brands and global markets, Taiwan External Trade Development Council (TAITRA) sincerely invites you to join Brands Biz Meetings on 2022 International
  Franchise Business Day.

 • Все повече осъзнаваме важността на грижата за околната среда. Все пак имаме само една планета и е жизненоважно да я опазим, за да осигурим нашето оцеляване и това на останалите видове. Поради тази причина на 5 юни отново  отбелязахме Световния ден на околната среда, обявен от ООН през 1977 г. Всеки жест, който можем да направим, от рециклиране до отговорно потребление на стоки и услуги, има значение. Поради тази причина Mr Jeff, испански стартъп, който предлага франчайз за перални услуги, собственост на Jeff, събира данни за това колко вода се пести на човек при използването на перални услуги. Резултатите показват, че разходът на вода е с една трета по-малък в сравнение с прането у дома.

 • Казвам се Явор Геровски и отворих първия франчайз пункт за химическо чистене Mr Jeff в България. По професия съм инжинер, но предприемаческите ми желания ме поведоха в съвсем друга посока в живота. Няколко години имах туроператорска фирма, но ковид пандемията ме остави без работа. След известно време на почивка започнах да търся следващото предизвикателство, на което да се отдам.

 • На 2-ри април, София ще бъде домакин на Online Advertising Conference. Събитието обхваща три направления: SEO, PPC и eCommerce.

 • В непрекъснато променящия се бизнес климат предприемачите лесно могат да се претоварят от информация, тенденции или нови технологии. От жизненоважно значение е обаче да останете фокусирани върху целите на своя бизнес. Дори и с твърда и ясна бизнес стратегия, всеки предприемач трябва да направи тези шест неща, за да открие пътя към успеха.

 • В началото на 2019 година търговският директор на MANIA Цветелина Томова обяви в официално изявление пред журналисти, че компанията си поставя за цел да отваря минимум 5 нови магазина всяка година. Няколко месеца преди края на календарната годината целта вече е изпълнена!

 • Някой от най-известните милиардери, част от който собственици на известни франчайзи нямат потребност да демонстрират богатството си и това си личи по техния начин на живот.

 • Семейните бизнеси допринасят за 30 на сто от общия БВП на Великобритания. Ясно е, че има нещо в устройството на семейството, което създава благоприятни условия за развитие на бизнес. Вижте какви са предпоставките все повече семейства да избират франчайзинг модела и защо той е успешен.

 • Клиентът е водещата сила във всеки бизнес. За да продавате успешно продукта или услугата си, трябва да знаете какво искат потенциалните потребители. В комуникационната си стратегия, още преди продуктът ви да е стигнал до клиента, е нужно да му предоставите необходимата информация, за да може той да си осигурите повече продажби.