Анкета

Колко бихте инвестирали в нов бизнес?

Гласувай
Виж резултатите
Zastrahovam.com

ВСИЧКИ ВИДОВЕ ЗАСТРАХОВКИ

Първоначална такса: 600лв (350лв обучение, 250лв. такса)
Месечна такса:  -
Обща инвестиция:  -
Срок на договора:  няма
Бранш: Застрахователен брокер

След създаването си през 2009 година, Zastrahovam.com се превръща в една от водещите български марки в застраховането. Франчайзодателят разполага с богат набор от застрахователни продукти на всички водещи компании в България при най-добрите условия − бързо, лесно и достъпно. До момента франчайз веригата на Zastrahovam.com  разполага с 15 обекта на територия на страната. Застраховките са неразделен елемент от ежедневието ни, затова инвестирайте във Вашето бъдеще в застрахователния бизнес. Ако търсите най-доброто място, където да научите тънкостите на застрахователния бизнес, то Zastrahovam.com e правилното място.

 

 

Zastrahovam.com успешно изгражда франчайз благодарение на различни фактори. Дългогодишният им опит в застрахователния бранш, стотиците разрешени казуси и хилядите доволни клиент са само част от тях. За годините работа, Zastrahovam.com успешно са установили силна професионална и персонална връзка с голяма част от застрахователните компании в България. Франчайзът на Zastrahovam.com Ви предлага да развиете бизнес в застрахователния бранш, който изисква малка, бързо възвръщаема инвестиция. Компанията предлага на всички партньори, с които работи, подкрепа по всички работни аспекти.

 

 

Zastrahovam.com Ви предлага цялостно обучение в тънкостите на застрахователния бизнес, както и всичко, което Ви е нужно да знаете при започването на такъв бизнес. Таксата е еднократка, като гарантира, че дори хората, които нямат опит в сферата ще могат успешно да се справят с това начинание. Zastrahovam.com предлага на своите франчайзополучатели помощ по всички въпроси, възникнали по време на работа. Освен това франчайзодателят Ви осигурява и рекламна и маркетингова подкрепа, като рекламни винили. Закупуването на франчайз от Zastrahovam.com  Ви гарантира, че дългогодишният опит на компанията, както и нейните партньорства ще работят за вас!

 

 

Инвестирайте в бъдеще в застахователния бизнес със Zastrahovam.com!

Ваня Иванова

0899 86 99 44

office@zastrahovam.com

Поискайте повече информация за този франчайз


Изпрати