Анкета

Колко бихте инвестирали в нов бизнес?

Гласувай
Виж резултатите
PalletBiz Franchising Zrt

ПЪРВОКЛАСЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ В ОБРАБОТКА И ПРОИЗВОДСТВО НА ПАЛЕТИ И ОПАКОВЪЧЕН МАТЕРИАЛ

Първоначална такса: Варира спрямо кандидата
Месечна такса: Няма
Първоначална инвестиция: Зависи
Срок на договора: 15 години

PalletBiz представлява международна мрежа от производствени единици за дървени и метални опаковки и разпределителни складове за опаковане и товаро-разтоварване на материали. В допълнение към произвежданите дървени и метални продукти, PalletBiz предлага и цялостна гама от услуги на нашите клиенти, включително ремонтиране и споделено ползване на палети.

 

PalletBiz започна да извършва дейност през 1998 г. в нает двоен гараж в Каунас, Литва. След получаване на технологии и лицензи от Дания и продажба на продуктите обратно в Дания през първите две години на работа се разраснахме и преместихме в собствени по-подходящи фабрични помещения. По-късно местният пазар за употребявани/ремонтирани палети се разрасна, което доведе до сключване на изгодни договори с големия клиент IKEA. През 2004 г. осъзнахме, че нашата бизнес концепция е интересна за други оператори и партньори и оттогава разработихме структурата си така, че да сме готови за франчайзинг на нашата мрежа в ЕБИА, които днес са основният ни фокус за разширяване. През годините много от нашите клиенти развиха диверсифицирани нужди, основани на централизирано закупуване, но с поръчки до доставчици в много държави. Това е една от основните причини за непрекъснато инвестиране в силна мрежа по цялата снабдителна верига. Днес PalletBiz е единственият доставчик, който благодарение на комбинираната си мрежа от най-добрите предлага на по-големи компании решението „всичко на едно място“.

 

Франчайзът на PalletBiz оперира в много различни държави, сред които Румъния, Унгария, Молдова, Южна Африка, Бахрейн, Саудистка Арабия и Обединени Арабски Емирства.

 

Идеалните франчайзополучатели за нашия бизнес са малки местни фирми или фабрики, които нямат достатъчен капацитет да обслужват голям брой от клиенти. Малка производствена площ. Достъп до клиенти и потенциални партньори. Възможност да доставят из страната или в определена област. Също така може да сте транспортни фирми с база за складиране на материали – така можете да внасяте наше производсвто, да складирате и доставяте на клиенти из България. 

 

Когато станете франчайзополучател на PalletBiz, автоматично получавате достъп до експертните знания и умения на успешен лидер в сектора за палети, опаковки и товаро-разтоварни работи. Освен това за всяка нова или добре установена компания е от полза да бъде член на добра марка и да има предимството да принадлежи към структурирана мрежа, именно от Франчайзи.

 

След като станете франчайзинг партньор на PalletBiz, ще можете да се възползвате от покупателната способност и несравнимите възможности за продажби и услуги на цялата мрежа. В допълнение към това ще имате достъп до техническа и финансова подкрепа, както и екип от вътрешни консултанти, готови да помогнат за успеха на вашата компания.

 

На всички наши франчайзополучатели ние предлагаме обучение в сферите на Продукти, Верига Доставки, Производство, Сертификати и обработка на материали, Маркетинг, Обслужване на клиенти, Консултация на клиенти в сферата на опаковъчни материали и оптимизация на използването им. Също така получавате рекламна подкрепа под формата на Уебсайт, промоционални материали, брошури, презентации, онлайн кампании.

 

Ако проявявате интерес - свържете се с нас още днес!

Моника Пантева, Франчайз Мениджър

+40 728 137 575

mp@hu.palletbiz.com


 

За да изберете най-подходящия за вас франчайз и да се предпазите от губеща инвестиция, прочетете книгата Франчайзинг бизнес. Купете я сега с 10% отстъпка от сайта на книгата www.franchising.bg/business.

 

Franchising.bg предлага консултации при избора и стартирането на нов собствен бизнес.

Поискайте повече информация за този франчайз


Изпрати