Анкета

Колко бихте инвестирали в нов бизнес?

Гласувай
Виж резултатите
Leonidas

ТРАДИЦИЯ И КАЧЕСТВО ПОВЕЧЕ ОТ 100 ГОДИНИ!

Първоначална такса: няма
Месечна такса: няма
Допълнителна инвестиция: варира спрямо обекта
Срок на договора: безсрочен
Бранш: Храна, търговия на дребно

Превърнете любовта към белгийския шоколад в успешен бизнес! 

В живота на Leonidas страстта към шоколада и към бизнеса вървят ръка за ръка. Готови ли сте да се присъедините към нас? Вие също можете да отворите магазин за шоколад Leonidas и да се насладите на предприемаческа независимост, като същевременно имате зад гърба си утвърдения имидж на марка с над 110-годишна история!

 

Ние сме номер 1 в света на шоколада

Което означава, че нашият успех ще стане и ваш.

С история от над 110 години, марката Leonidas е номер 1 в света, по продажба на качествен белгийски шоколад. В момента имаме повече от 100 разновидности пралини, продавани в повече от 1400 магазина по целия свят.

 

Разполагаме с над 100 вида пралини

Още от първите си творения през 1913 година, рецептата за успех на компанията Leonidas се основава на перфектната свежест. Днес същата свежест е в основата на над 100 разновидности белгийски шоколадови пралини, приготвени единствено със 100% чисто какаово масло.

 Всички шоколади Leonidas в света се доставят от една фабрика - в Белгия, Брюксел, като по този начин се гарантира едно и също качество и свежест, навсякъде по света.

 

Успехът на Leonidas в България

 Леонидас е единственият шоколатиер в България, който предлага над 50 вида подаръчни опаковки - от стандартни до лимитирани емисии. Цялата гама шоколадови продукти е произведена в Белгия от селектирани естествени съставки. В България сме от 7 години - в София и в Пловдив.

 

 Нашата мисия, подобно на вдъхновителя на марката - Леонидас Кестекидес, е да продължим да разпръскваме щастие по света.

 

“Искаме да отворим магазини за шоколад във Варна, Бургас, Велико Търново, Стара Загора, Русе, Благоевград и други малки и големи градове в страната.“

 Търсим партньори с предприемачески дух? Ако сте сред тях, дайте ни знак днес!

 

Реализация на франчайза Leonidas в България

При предоставяне на франчайз на Leonidas не се начислява такса, нито при влизане в мрежата, нито по време на дейността, за разлика от обикновената франчайз система при други брандове.

Първоначална инвестиция

 Разходите са свързани със създаването на магазин за шоколад, осигуряването на подходяща локация - в търговски център или централна улица и осигуряване на стоковия фонд.

Надграждане

 От вас ще се изисква да следвате насоките на Leonidas за създаването на физическия магазин. 3D на проекта е съобразен с изискванията за визия на Leonidas Белгия, а мебелите се произвеждат на местно ниво.

Франчайз концепции

 Франчайзополучателят може да избере да отвори магазин за шоколад, посветен на продажбата на шоколад или на концепцията Leonidas Chocolate & Coffee (LCC), която интегрира както продажбата на пралини, така и на други продукти: сладолед, кафе/горещ шоколад, напитки Leonidas (рецепти за пралини трансформирани в напитки), което е допълнително предимство за франчайзополучателя.

 

 

Кого търсим?

 Някой, който знае как да съчетае страстта към шоколада и бизнеса в печеливша комбинация, наследявайки безупречната репутация на марка с над 110-годишна традиция. 

  • Някой с предприемачески дух
  • Някой, готов да се включи в управлението на бизнеса
  • Някой отворен към нови неща, с дългосрочна визия

 

 

Какво предлагаме?

Екипът на Leonidas, съставен от мотивирани и добре обучени професионалисти, ще бъде винаги с Вас по време на реализирането и развитието на бизнеса. 

  • Стъпка по стъпка ръководство за стартиране
  • Обучение за трансфер на ноу-хау
  • Маркетингови материали и подкрепа за промоция и PR стратегии

 

 

Заинтересовани ли сте? Свържете се с нас!

 Не се притеснявайте да се свържете с нас за всякакви въпроси, които имате. Ще обясним подробно подробностите за партньорството с една от най-водещите марки за шоколад в света!

 

Телефон: +359888127905

Еmail: online@leonidas-paradise.com


 

 

За да изберете най-подходящия за вас франчайз и да се предпазите от губеща инвестиция, прочетете книгата Франчайзинг бизнес. Купете я сега с 10% отстъпка от сайта на книгата www.franchising.bg/business.

 

Franchising.bg предлага консултации при избора и стартирането на нов собствен бизнес.

Поискайте повече информация за този франчайз


Изпрати