Анкета

Колко бихте инвестирали в нов бизнес?

Гласувай
Виж резултатите
hotway - количките за бързо хранене

МЯРКА ЗА СИГУРЕН БИЗНЕС МОДЕЛ

Първоначална такса: 10 000 лв. 
Месечна такса: 10% от оборота, но не по-малко от 500 лв. месец**
Възвръщане на инвестицията:  6 до 12 месеца
Срок на договора: 5 години
Бранш: Храна и напитки

* В Първоначалната такса е включено: Предоставянето на ноу-хау; Оперативен наръчник; Система за самоконтрол (БАБХ); Доставяне на количката в избраната от вас локация; Работа под бранда – hotway; Брандирана и оборудвана до ключ Количка hotway с професионални уреди и ПОС система; Система за Видео Наблюдение с HD качество и висока резолюция. Eксклузивни права за район или локации. Патентован дизайн на количката.

** В Месечната такса е включено: Наем на количката; Амортизация и ползването на бранда(hotway); Качествени продукти на достъпни цени; Ежемесечно и ежеседмично зареждане; фонд реклама.

*** Допълнителната инвестиция: Регистрация на обекта(количката) в община или частен терен; Регистрация в Агенция по храните; Откриване на партида за ток; Наемане на малко помещение за съхранение на стока; Купуване на хладилници за съхранение на стока; Прекарване на СОТ; Прекарване на Интернет; Престой и обучение в избран от вас град в който има работещ обект – hotway ; Заплащане на всички административни и нотариални такси по сключване на договори за франчайзинг; Първоначално зареждане на стока.

 

Ние сме hotway - количките за бързо хранене! Привличаме и задържаме клиентите си чрез нетрадиционни вкусове, уникално меню, брандинг и неповторима визия на обектите. Нашият франчайз предлага възможността да станете част от една от най-бързо развиващите се вериги за бързо хранене и се възползвате от многогодишния опит на собственика на марката.

 

Собственикът на hotway, Мартин Бурнарски, започва да се занимава с търговия през далечната 2000 година, създавайки много успешни бизнес модели. Полученото знание го кара да осъзнае, че за да бъде един бизнес печеливш не са необходими много средства, а правилната ниша и интригуваща концепция. Твърдо решен, че успешният бизнес трябва да бъде с малка инвестиция, ниски разходи и вкусни продукти, той решава да открие първата количка за бързо хранене hotway през 2014 година в град Пловдив. През 2016 количките нарастват на цели 8.

    

Продуктовият асортимент включва класическите за американския вкус продукти като бургери, хот дог, пържени картофки и палачинки, които са широко припознати в българската публика. Основни предимства на франчайза на hotway:

 • практичен и печеливш бизнес с малка инвестиция;
 • ниски разходи и добра печалба;
 • целогодишна работа;
 • изключителни продукти, качество и вкус;
 • уникална и неповторима визия (регистриран промишлен дизайн), която e водещо конкурентно предимство;
 • опростени и работещи операции без напрежение в работния процес;
 • изключителна възможност за използване на топ локации, оживени улици, молове;
 • съдействие при сдобиване с необходимите регистрации и документи;
 • изпитана система за обучения и управление;
 • богат опит и знания в ръководенето на бизнес;
 • постоянни консултации за управление и текущи обучения за повишаване на квалификация.

hotway - количките за бързо хранене

Всеки един франчайзополучател и неговите служители ще преминат през едномесечно продуктово и търговско обучение, което да гарантира, че ще управлявате успешно бизнеса си. Със стартирането на своя франчайз проект компанията цели масирано развитие на веригата на локално ниво. Франчайзът е насочен към централни точки в по-големите градове в България. 

hotway франчайз hotway - любимата храна на Америка

За кого е подходящ франчайзът на hotway?

Подходящият за нас франчайзополучател е този, който знае, че франчайзът не е бизнес модел, в който се влагат само еднократно определен капитал и след това без никакви усилия ще се забогатее. НЕ! Франчайзът е разработена бизнес концепция, в която не е нужно човек да мисли за нищо в този бизнес, освен да СЛЕДВА СТРИКТНО И ЕДИНСТВЕНО ТЕСТВАНАТА БИЗНЕС СИСТЕМА (know how). 

Създателят на всяка определена марка и бизнес концепция знае кое НЕ ТРЯБВА да се прави в конкретния бизнес и ЗНАЕ какво трябва да се прави.

Като всеки бизнес и на този му трябва ВРЕМЕ за разработване, търпение и постоянство за успех!

Франчайзът е уникална и неповторима концепция за конкретния бизнес.

Предлаганите стоки и услуги за определената марка са уникални и сами по себе си единствени, които се предлагат като качество или вкус.

Въпроса е всеки един предприемач да прецени в кой продукт или услуга, както и (know how) иска да инвестира.

 

Запознайте се с фирменото видео на hotway: ТУК

Facebook страницата на hotway: ТУК 

За контакт: 0894 67 62 92

Поискайте повече информация за този франчайз


Изпрати