Анкета

Колко бихте инвестирали в нов бизнес?

Гласувай
Виж резултатите
FRESH BAR

ИЗЦЕДЕН ПРЕД ОЧИТЕ ВИ ФРЕШ

Първоначална такса: 15 000 без ДДС
Месечна такса: 2 % от оборота, не по-малко от 700лв.* 
Такса реклама: 4 % реклама 
Допълнителна инвестиция: От 30 000лв. до 60 000 лв. 
Срок на договора: 5 години
Бранш Храна и напитки

*за първите 3 месеца има гратисен период за сумата 700лв, като се запазва процента от оборота

Fresh Bar е верига за здравословни и вкусни фрешове, салати и супи, приготвени пред очите ви!

 

Нашата концепция е напълно в унисон с нарастващото търсене на здравословни, пресни или чисти храни. Нашият бизнес дължи успешното си развитие на добре проектирани и стратегически разположени обекти с висок трафик, видимост и лесен достъп. Магазини работят ефективно и предлагат уютна, свежа атмосфера и разполагат с изключително меню от високо хранителни напитки и храни.

 

Компанията е основана в началото на 2013 г.  и бързо се превръща в еталон за пресни и вкусни продукти. Търговската марка Fresh Bar е запазена за територията на цяла Европа, като в момента под нея работят над 11 обекта, през които преминават над 2000 човека дневно.

Fresh Bar франчайз

Fresh Bar франчайз

ЖЕЛАНИ И ПЕЧЕЛИВШИ ПРОДУКТИ


Предлагаме най-богатият асортимент от продукти на пазара, включващ огромен брой миксове и добавки. Всичко, което предлагаме се изготвя пред очите на клиентите, без да правим компромис по отношение на хигиена и безопасност. Продукти ни напълно се вписват в здравословния начин на живот:

  • Прясно изцедени фрешове
  • Автентични и ароматни супи
  • Свежи плодови салати
  • Първокласни кафе специалитети
  • Неповторими смутита

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

Като наш франчайз партньор вие ще се ползвате с изключително ниски доставни цени на плодовете и зеленчуците, защото сме вносител от национален мащаб. Непрестанно развиваме портфолиото си от предлагани продукти и стремим да задоволим нарастващите нужди на клиентите ни. Всички останали необходими материали, нужни за дейността се доставят на преференциални цени, а собственият цех за направа на бутилки, тарелки и чаши е основно конкурентно предимство.

 

ПЪРВОКЛАСНО ОБУЧЕНИЕ


От изключителна важност за нас е изграждането и развиването на всички служители, които са част от Fresh Bar. Те са нашият най-ценен ресурс и предимство пред конкуренцията, защото те създават еднакъв уют във всички наши обекти и са основните посланици на корпоративната социална отговорност, която Fresh Bar изповядва. В първоначалната франчайз такса е включено задълбочено продуктово, търговско и софтуерно обучение чрез нашата Fresh Bar академия. Текущи семинари и периодични обучения ще гарантират безкомпромисно обслужване.

 

Fresh Bar франчайз

Fresh Bar франчайз

 

ПОСТОЯННА ПОДКРЕПА


Оказваме пълна подкрепа от избора на локация, договор за наем, преговори, през изграждането на обекта до откриването му. Безупречното и ненадминато обслужване и бързина в работата са основа на нашия бизнес. Изградили сме високо ефективни операции, както и разработена и доказано успешна система за управление на бизнеса. Оказваме пълна подкрепа за ръководенето на обекта, използваме най-добрите практики и с това печелим нови клиенти всеки ден.

 

МАРКЕТИНГ И РЕКЛАМА


Целта на промоционалната политика на Fresh Bar е да създава положително отношение към бранда, да комуникира и убеждава за ценностите ни, както и да напомня на настоящите и потенциални клиенти, че сме водещата компания в предлагането на висококачествени фрешове. Промотираме себе си чрез локални маркетингови кампании, игри, дегустации, радио реклама, интернет акции и социални дейности. Постоянно търсим нови форми и промоционални похвати и не целим моментна продажба на всяка цена, а инвестираме в бъдещето. Като част от франчайз системата на Fresh Bar ще участвате в общия маркетингов фонд, който има за цел за поддържа и повишава продажбите на всеки един от обектите и бранда като цяло. Оказваме пълна подкрепа чрез пренасочване на рекламни средства при затруднения и временни сътресения.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ГЪВКАВОСТ ПРИ ИЗБОРА НА ЛОКАЦИЯ И ПОМЕЩЕНИЕ


Предоставя ви се възможност да избирате между 3 различни типа обекта, които са определени спрямо големината им и мястото на продажба:

  • с големина над 15 m² - обект с работа на каса
  • с големина над 30 m² - с наличие на търговска зала
  • киоск в търговски центрове с големина до 20 m² със склад

 

Естествената трансформация на Fresh Bar във франчайз верига е породено от силното ни желание да се развиваме и разпространим във всички части на България. Убедени сме, че отговорното отношение към клиентите, създаването на уникално изживяване и приятелско отношение са ценностите, които задават пътеводната светлина на нашата франчайз система.

 

Fresh Bar франчайз

Fresh Bar франчайз


 

 

За да изберете най-подходящия за вас франчайз и да се предпазите от губеща инвестиция, прочетете книгатаФранчайзинг бизнес. Купете я сега с 10% отстъпка от сайта на книгата www.franchising.bg/business.

 

Franchising.bg предлага консултации при избора и стартирането на нов собствен бизнес.

Поискайте повече информация за този франчайз


Изпрати