Анкета

Колко бихте инвестирали в нов бизнес?

Гласувай
Виж резултатите
FREESTYLE

УСЕЩАНЕ ЗА БИЗНЕС УСПЕХ

Първоначална такса:
5000 Евро
Месечна такса:  Няма
Допълнителна инвестиция:  Според големината на обекта
Срок на договора:  Няма
Бранш:  Кафенета, Търговия с напитки и храни

Готови ли сте за нещо различно? Нещо свежо и иновативно? Нещо, което ще ви извади от рамките на сивото ежедневие, скучните следобеди и мрачните вечери? Това е бизнес, който расте ежедневно, инвестицията е под средната за бранша, а възвръщаемостта – бърза. Ако желаете това, то франчайзът с кафенета на Freestyle е точният избор за вас!

 

Началото на проекта Freestyle е поставено в гр. Русе през Септември 2014 година, а няколко месеца по-късно бизнесът вече е възвърнал инвестицията си и продължава да печели. От Юни 2015 марката вече предлага и франчайз.

 

Ниската инвестиция се дължи на сравнително евтиното, но много качествено и свежо обзавеждане. Интериорният дизайн в заведенията е изграден от дървен материал, голяма част от който имитира палети.

 

Иновациите във Freestyle не спират дотук. Компанията непрестанно се старае да дава необходимата доза свежест на клиентите си като това включва не само креативни иновации в интериора и екстериора, но и множество сезонни предложения в менюто, специално създадена за обектите на Freestyle музика, провеждането на игри с клиентите и много други.

 

freestyle-франчайз


Закупувайки франчайза на Freestyle, вие можете да бъдете сигурни, че ще получите нужната подкрепа и знания на опитните собственици на веригата, които, освен обичайната си дейност, свързана с управлението на Freestyle, се занимават и с консултиране, разработване и управление на клубове и дискотеки на различни собственици.

 

Бизнесът с кафенета на Freestyle е подходящ за креативни и иновативно мислещи хора, като не е задължително те да имат дългогодишен опит в бранша. Препоръчително е бъдещите франчайзополучатели да имат някакъв опит с управлението на заведения от тип кафене, но и малкото опит е достатъчен.

 

 

Франчайзодателят предлага постоянна подкрепа и съдействие при разрешаването на всякакви възникнали казуси и затруднения от страна на Франчайзополучателите. Фирмата предоставя и обучение на персонала преди стартирането на бизнеса, както и текущи обучения за подобряване на обслужването и управлението в обекта. На Франчайзополучателя може да бъдат оказани и съдействие и консултации при провеждането на маркетингови кампании на местно ниво, а националните кампании са грижа на Франчайзодателя.

 

Срокът за възвръщане на инвестицията е сравнително кратък – 12-18 месеца. За момента компанията е съсредоточила усилията си на местния пазар, но за бъдеще целите са веригата да се разпростре и в Европа.

 

 

За кого е подходящ франчайзът на Freestyle?

Бизнесът с кафенета на Freestyle е подходящ за креативни и иновативно мислещи хора, като не е задължително те да имат дългогодишен опит в бранша. Препоръчително е бъдещите франчайзополучатели да имат някакъв опит с управлението на заведения от тип кафене, но и малкото опит е достатъчен.

 

Посетете сайта на Freestyle или тяхната facebook страница!
За директен контакт: Пламен Манев +359877008593 

 

freestyle-cafe-франчайз

 

За да усетите истинския Freestyle бизнес дух, то гледайте видео презентацията на техния франчайз!

 

 

 


 

За да изберете най-подходящия за вас франчайз и да се предпазите от губеща инвестиция, прочетете книгатаФранчайзинг бизнес. Купете я сега с 10% отстъпка от сайта на книгата www.franchising.bg/business.

 

Franchising.bg предлага консултации при избора и стартирането на нов собствен бизнес.

 

Поискайте повече информация за този франчайз


Изпрати