Анкета

Колко бихте инвестирали в нов бизнес?

Гласувай
Виж резултатите
TV Boutique

ЖЕЛАНИ ПРОДУКТИ ОТ ТЕЛЕВИЗИОННИТЕ РЕКЛАМИ

Първоначална такса: .
Месечна такса: .

Допълнителна инвестиция

за изграждане на магазина:

.
Срок на договора: 5 години
Бранш: Телемаркетинг, Търговия на дребно

Допълнителна информация ще получите по време на кандидатстването ви!

От началото на 2020 година TV Boutique стартира франчайз експанзия в цялата страна. Сега имате невероятна възможност да създадете собствен магазин под бранда TV BOUTIQUE.

 

Кои сме ние?

TV Boutique е една от най-бързо развиващите се компании за телешопинг в България. Ние предлагаме на нашите клиенти ексклузивни за страната продукти от световноизвестни марки и производители. А на всички наши партньори предоставяме възможността да развият собствен магазин на основата на бранд с голяма разпознаваемост, широк асортимент от продукти и изключително обхватна реклама, включително ежедневно телевизионно присъствие в водещи национални канали в България като Нова ТВ, БНТ, ТВ Европа, Канал 3, Планета и много други. NOVA BROADCASTING GROUP е нас основен дългогодишен партньор.


Нашият франчайз е един от най-рентабилните на пазара!

 

Франчайз TV Boutique

Франчайз TV Boutique

Историята на TV Boutique

Когато изберете да станете франчайз партньор на TV Boutique, вие получавате бранд с над 36 години история в бранша. Идеята за разработването на водеща компания за телешопинг се заражда в Гърция през 90-те години. През 2003 година стъпихме и на българския пазар. Само след 4 години успяхме да увеличим държавите на обхват и TV Boutique достигна и до 5 държава на Балкансия полуостров.

 

Развитието ни премина много турболентно, като за период от 4 години управлявахме и собствен телевизионен канал за телешопинг. След 2010 година осъзнахме, че това не е достатъчно, за да достигнем до нашата аудитория и се кооперирахме с една от най-големите медии в България. В момента, ние разполагаме с ефирно време в национални телевизии – нещо, с което малко компании за телешопинг в страната разполагат.

В момента хилядите наши клиенти могат да пазаруват в 6 магазина - в София, Пловдив и Варна.

 

Какво предлагаме на нашите франчайзополучатели?

Франчайз веригата на TV Boutique предлага на франчайз партньорите възможността да изградят успешен самостоятелен бизнес с ниска инвестиция и изключително бърза възвръщаемост. Намерили сме златната среда - предоставяме доходоносен, интересен и лесен за управление бизнес. Освен разпознаваемост в телевизионното и интернет пространство, ние предоставяме на всички франчайзополучатели обучение на световно ниво. Ще ви научим на спецификите на нашите продукти и тънкостите на продажбите на нашите продукти. Предвидили сме и периодични обучения за надграждане на уменията и подобряване на представянето на вашия магазин.

 

 

 

Защо да изберете франчайза на TV Boutique:

  • Изключително печеливш бизнес и бърза възвращаемост
  • Национална телевизионна реклама
  • Търсени и разнообразни продукти
  • Разпознаваем бранд и хиляди доволни клиенти
  • Лесен за опериране бизнес модел
  • Ниска първоначална такса 
  • Отлична обучителна програма и постоянна подкрепа

 

Ние ви предлагаме бизнес в сфера, в която няма толкова много конкуренти на пазара. Това може да ви гарантира бързо укрепване на аудиторията и увеличаване на печалбата ви. Магазините на TV Boutique събират на едно място много и различни продукти от разнообразни категории, които привличат на едно място всякакви групи от хора. 

 

Като наш партньор, вие ще получите непрестанна маркетинг подкрепа, както в телевизионна реклама, така и локален маркетинг, реклами в печатни издания, онлайн реклама, каталози и много други.

 

За франчайзополучателите на бранда TV Boutique сме предвидили още и допълнителни мотивационни схеми, които да подпомогнат на развитието на бизнеса. А за първите партньори, с които ще сключим франчайзинг договор, имаме и допълнителни привилегии, за които ще ви разкажем, когато се срещнем!

 

Какво чакате още? Включете се в семейството на TV Boutique и отворете още утре ваш собствен магазин на един от лидерите в България в областта на телешопинга!

 

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ЗА ФРАНЧАЙЗА И КАНДИДАТСТВАНЕ ПИШЕТЕ НА ИМЕЙЛ: RADOSLAV@SKYSHOP.BG

 

 

 


 

 

За да изберете най-подходящия за вас франчайз и да се предпазите от губеща инвестиция, прочетете книгата Франчайзинг бизнес. Купете я сега с 10% отстъпка от сайта на книгата www.franchising.bg/business.

 

Franchising.bg предлага консултации при избора и стартирането на нов собствен бизнес.

Поискайте повече информация за този франчайз


Изпрати