Анкета

Колко бихте инвестирали в нов бизнес?

Гласувай
Виж резултатите
TV Boutique

ЖЕЛАНИ ПРОДУКТИ ОТ ТЕЛЕВИЗИОННИТЕ РЕКЛАМИ

Първоначална такса: 6000 лева
Месечна такса за първите три месеца: 3% от оборота на обекта
Месечна такса след първите три месеца: 5% от оборота на обекта, но не по-малко от 1000 лева
Такса за реклама: 1% от оборота на обекта
Допълнителна инвестиция: варира в зависимост от обекта
Срок на договора: 5 години
Бранш: Телемаркетинг, Търговия на дребно

Кои сме ние?

Скайшоп България, чрез бранда TV Boutique, е една от най-бързо развиващите се компании за телешопинг в България. Ние предлагаме на всички наши клиенти ексклузивни за страната продукти от световноизвестни марки и производители. А на всички наши партньори предоставяме възможността да развият собствен магазин на основата на бранд с голяма разпознаваемост, широк асортимент от продукти и изключително обхватна реклама, включително телевизионно присъствие в един от водещите национални канали в България.

 

 

Историята на TV Boutique

Когато изберете да станете франчайз партньор на TV Boutique, вие получавате бранд с над 35 години история в бранша. Идеята за разработването на водеща компания за телешопинг се е зародила в Гърция през 90-те години. През 2003 година стъпихме и на българския пазар. Само след 4 години успяхме да увеличим държавите на обхват и TV Boutique достигна и до румънския пазар.

 

Определено развитието ни премина много турболентно, като за период от 4 години управлявахме и собствен телевизионен канал за телешопинг. След 2010 година осъзнахме, че това не е достатъчно за да достигнем до нашата аудитория и се кооперирахме с една от най-големите медии в България. В момента, ние разполагаме с ефирно време в национална телевизия – нещо, с което малко компании за телешопинг в страната разполагат.

 

Магазини TV Boutique по света

 

Какво предлагаме на всички наши франчайзополучатели?

Франчайз веригата на TV Boutique предлага на всички партньори възможността да изградят успешен самостоятелен бизнес, с ниска инвестиция и изключително бърза възвръщаемост. Освен разпознаваемост в телевизионното и интернет пространство, ние предоставяме на всички франчайзополучатели обучение на световно ниво. Ще ви научим на спецификите на нашите продукти, тънкостите на продажбите и работа с всеки необходим за работния процес софтуер. Предвидили сме и периодични обучения за надграждане на уменията и подобряване на вашия бизнес.

 

Ние ви предлагаме бизнес в сфера, в която няма толкова много конкуренти на пазара. Това може да ви гарантира бързо укрепване на аудиторията и увеличаване на печалбата ви. Магазините на TV Boutique събират на 1 място много и различни продукти от разнообразни категории, които привличат на едно място всякакви групи от хора.

 

 

Като наш партньор, вие ще получите непрестанна маркетинг подкрепа, както в телевизионна реклама, така и с билборди, реклами в печатни издания, онлайн реклама и много други.

 

За франчайзополучателите на бранда TV Boutique сме предвидили още и допълнителни мотивационни схеми, които да подпомогнат на развитието на бизнеса. А за първите партньори, с които ще сключим франчайзинг договор, имаме и допълнителни привилегии, за които ще ви разкажем, когато се срещнем!

 

Какво чакате още? Включете се в семейството на TV Boutique и отворете още утре ваш собствен магазин на един от лидерите в България в областта на телешопинга!

 

 


 

 

За да изберете най-подходящия за вас франчайз и да се предпазите от губеща инвестиция, прочетете книгата Франчайзинг бизнес. Купете я сега с 10% отстъпка от сайта на книгата www.franchising.bg/business.

 

Franchising.bg предлага консултации при избора и стартирането на нов собствен бизнес.

Поискайте повече информация за този франчайз

Изпрати