Анкета

Колко бихте инвестирали в нов бизнес?

Гласувай
Виж резултатите
Софийска баница

ОТВОРИ СВОЯ ПЕКАРНА „СОФИЙСКА БАНИЦА“

Първоначална такса: варира спрямо формата
Месечна такса: варира спрямо формата 
Допълнителна инвестиция: варира спрямо формата 
Срок на договора: 5+ години  
Бранш: Пекарство, Храна

Всичко започна преди над 30 години, като малък семеен бизнес. Това беше още по времето на стария комунистически режим, когато на частните инициативи не се гледаше с добро око. Все пак имаше и възможност по-предприемчивите да работят чрез някои полу-частни, полу-държавни бизнес инициативи. 

 

Основателите на Софийска баница вярваха, че честността, себеотдаването, както и работата с качествени суровини, като истинско краве масло и краве сирене, са разковничето на успеха. А той полека, полека, той не закъснял.

 

Днес Софийска баница е утвърдена марка, синоним на качество и добро обслужване. Дружеството произвежда вкусните си продукти за своите пекарни, за франчайзинг пекарните, за големи супермаркети, както във България така и по целия свят.

В нашата практика, ние се доверяваме на разработена комбинацията от модерни технологиии подкрепени и ръчно производство. Стараем се да запазим автентичността на българския вкус, като същевременно сме адекватни на промените в консуматорските нагласи по света и у нас.

 

Нашият непрестанен стремеж да предлагаме на клиентите качество и автентичен вкус ни носи и престижни награди и отличия. В независимо интернет проучване, организирано от ICERTIAS, брандът "Софийска баница" бе избран за най-добър бранд (верига пекарни) в България за 2018-2019 година. 

 

Нашият богат опит доведе и до създаването на франчайзинг концепцията на Софийска баница, което ни отне около 2 години. За това време успяхме да разработим страхотен дизайн на нашите обекти, да подобрим продуктите ни и да усъвършенстваме процедурите. 2019 е първата година, в която Софийска баница може да предложи готова франчайзинг концепция на своите партньори.

 

Освен уникални продукти с автентичен вкус и разпознаваем бранд, ние от Софийска баница ще обучим нашите франчайз партньори и служители в работещ обект. След това ще имате непрестанна подкрепа и посещения на място при необходимост. Софийска баница ще ви осигури качествени суровини, модерни уебазирани платформи за контрол и приемане на поръчки, както и съпътстващ онлайн магазин.

 

Защо да изберете нас? Именно заради огромния потенциал пред концпецията, дължащ се основно на опит, иновации, упоритост, търговска марка и добри практики. 

 

 

Какво чакате още? Станете част от семейството на "Софийска баница"!

 

Кандидатствайте още днес пред формата по-долу или на https://banicabg.com/франчайзинг . 


 

 

За да изберете най-подходящия за вас франчайз и да се предпазите от губеща инвестиция, прочетете книгата Франчайзинг бизнес. Купете я сега с 10% отстъпка от сайта на книгата www.franchising.bg/business.

 

Franchising.bg предлага консултации при избора и стартирането на нов собствен бизнес.

Поискайте повече информация за този франчайз


Изпрати