Анкета

Колко бихте инвестирали в нов бизнес?

Гласувай
Виж резултатите
SALAD BOX

FOOD IS LIFE. MAKE IT GOOD!

Първоначална такса: 40 000 лева
Месечна такса: 5% от месечния оборот на обекта
Такса за реклама: 1,5% от оборота на обекта
Допълнителна инвестиция: от 160 000 до 200 000 лева
Срок на договора: 5 години
Бранш: Храна

Стани франчайз партньор на SALAD BOX, най-бързо развиващата се верига за здравословно хранене в света с над 100 обекта в 14 страни. Salad Box е третата най-голяма верига за бързо хранене с повече от 50 ресторанта и 600 служители в цяла Румъния. През 2016 Salad Box навлизат в Унгария и Алжир. През 2017 Salad Box отварят врати в България, USA и Великобритания. Първият отворен обект в София се намира на бул. А. Стамболийски.

 

Salad Box се базира на много висок и отличителен имидж вдъхновен от ценностите на компанията за здравословно хранене, свежест и високо качество.
 
Франчайз на Salad Box

Франчайз на Salad Box

Нашите убеждения са изпълнени с енергия и сила. Храната е живот. Нека я направим по най-добрия начин.Ние сме млади, вдъхновени, свободни и мотивирани. Ние сме отдадени на мисията да променяме бъдещето и изградим един по здравослововен свят. Наистина се гордеем с нашите служители и оценяваме техния принос и талант. Всичко което правим е за хората.
Радваме се да намерим нови бизнес партньори, инвестиционни фондове и опитни предприемачи, готови да инвестират в концепция, споделена от много хора - здравословното хранене. Salad box е рецепта за успех за всеки човек с предприемачески дух!

Поискайте повече информация за този франчайз

Изпрати