Анкета

Колко бихте инвестирали в нов бизнес?

Гласувай
Виж резултатите
EcorNaturaSì S.p.A.

БИО ПО ПРИЗВАНИЕ!

Първоначална такса: 44 000 лева
Месечна такса: няма
Допълнителна инвестиция: варира в зависимост от обекта
Срок на договора: 3 години
Бранш: Храна, Търговия на дребно

NaturaSi е производител и дистрибутор на биологични и биодинамични продукти и притежава най-голямата верига биосупермаркети в Италия.

 

„Веган Милк“ ООД е официален представител на „NaturaSi” за България.


Със своята 30-годишна история и над 300 магазина има изградени добри практики, които ние следваме.

 

Био по призвание! – това е логото на компанията.

 

Производствените процеси на продуктите са със затворен цикъл и идват от собствени ферми и преработвателни предприятия, които припознават принципите на компанията. Цикълът преминава през сеитбата, отглеждането на културите и събирането на добива, до опаковането и спедицията на свежа и чиста храна към магазините.

 

Портфолиото на компанията е от над 4000 истински, чисти и биосертифицирани продукти от най-висок клас. Предлаганите от нас продукти са произведени в Италия и отговарят на най-строгите критерии на органите за биологично сертифициране. Голяма част от хранителните продукти освен биосертифицирани, са сертифицирани и според принципите за биодинамичното земеделие и носят сертификата Demeter.

 

Развитието на веригата биосупермаркети „NaturaSi“ в България ще се извърши чрез изграждане на отделни обекти по градове, от които ще се разпространяват продуктите за да достигнат крайните клиенти. Нашите продукти: варива, паста, консервирани продукти,сосове и тахани, за сладкарството, деликатеси – отлежали сирена, колбаси, шунка, филета, козметика за тяло и за домаса съсзащитени, патентовани биосертифицирани марки, собственост накомпанията. Пълната гама сертифицирани биопродукти е с гарантиран произход Европа, от нашите ферми, с което постигаме уникалният вкус и качество.

 

Нашата цел е затвърждаване позицията на„NaturaSi“ на българския пазар и достигане до повече крайни клиенти. Ще го постигнем като изградим обекти-супермаркети във всички градове/региони по примера на изградената и успешно функционираща система в Италия. Богатият асортимент, добрите цени и неповторим вкус, ще гарантират успешното развитие на компанията и на нашите партньори-франчайзери в цялата страна.

 

Ние възнамеряваме да продължим да работим за създаването на ОБЩНОСТ на осъзнати хора, които работят заедно в икономическата сфера за индивидуално, екологично и социално здраве.

 

Ние вярваме, че една нова икономическа осведоменост на основата на чувството за братство и на разбирането, че в икономическата сфера всеки се нуждае от другия и всички трябва да се подкрепят от друга страна, трябва да бъде в основата на нова връзка и нов съюз между производители и търговци, които работят заедно за здравето на Земята и всяко човешко същество.

 

Ние сме наясно, че тези идеали могат да бъдат преследвани единствено в прозрачна връзка, основана на взаимно доверие и неегоистично сътрудничество между тези, които произвеждат, тези, които търгуват и тези, които консумират.

 

Към момента веригата имаедин представителен магазин, биосупермаркет, находящ се в София, бул.“Симеоновско шосе“ 72 и търси франчайз партньори в цялата страна.

 

Ставайки наш франчайз патньор вие получавате:

  • Изпитано и успешно работещо ноу-хау;

  • Предписание по часове за всички процедури, обслужващи добрите практики за работа в органичен магазин;

  • Ръководство за съхранение на отлежали и пресни сирена и деликатеси;

  • Безплатно обучение на персонал за срок от 1месец, предшестващ стартирането на нов обект; Красиви униформи за различните сезони – дизайнер Diesel (един от големитеиталиански брендове), акционер в компанията „NaturaSi“

  • Безконкурентни ценови условия и отстъпки на продуктите, защото „NaturaSi“, разпространява само чрез своите обекти- не се натоварва ценово от дистрибутори;

 

За повече информация можете да се свържете с нас на следните контакти:

Е-мейл: mtaskov@veganmilk.bg

 Телефон: +359 89 504 4201

 


 

За да изберете най-подходящия за вас франчайз и да се предпазите от губеща инвестиция, прочетете книгатаФранчайзинг бизнес. Купете я сега с 10% отстъпка от сайта на книгата www.franchising.bg/business.

 

Franchising.bg предлага консултации при избора и стартирането на нов собствен бизнес.

 

 

Поискайте повече информация за този франчайз


Изпрати