Анкета

Колко бихте инвестирали в нов бизнес?

Гласувай
Виж резултатите
NADIT & NADIT

НАШИТЕ ОБУВКИ СА НАШАТА СТРАСТ

Първоначална такса: по договаряне 
Месечна такса: по договаряне
Допълнителна инвестиция: няма
Срок на договора:  по договаряне
Бранш:  Мода, Търговия

Историята на NADIT&NADIT започва през 1994 година. Първоначално компанията произвежда бутикови дрехи, а от 1998 година се пренасочва изцяло към обувките.


В сферата на обувките NADIT&NADIT навлиза с качествено изработени модели от естествени материали, разработени в няколко модни линии. Обувките са изработени от фини и качествени материали, а доставчиците са сред най-добрите в Италия и Турция.


Ние от NADIT&NADIT работим с италиански дизайнери и непрекъснато се стараем да обогатяваме с нови елементи и ръчни изработки, създавайки неповторим стил и уникалност. Благодарение на креативността си, марката изгражда постоянни клиенти в цялата страна. Основна мисия на NADIT&NADIT е да докаже, как труда, творчеството и експериментаторското мислене, водят до създаване на традиции и име, и изграждат доверие в клиентите.


През 2009 година създадохме нова модна линия със знака на Котката. Разработваме серията „Котешки лапички“, която спечели сърцата на много клиенти. Качествата на тази серия дават възможността на Котката да стане знак на марката NADIT&NADIT. Днес, този знак стои на витрините на нашите магазини и се разработва в токи и брошки за обувките и чантите. 


Ползите на Франчайзополучателя започват от първия ден със съдействието и пълната подкрепа на Франчайзодателя, която включва помощ в рекламата, обучения, чрез които ще се запознаете с материята, организацията и управлението на дейността. NADIT&NADIT ще предостави и изключителни права и ексклузитет.

 


 

За да изберете най-подходящия за вас франчайз и да се предпазите от губеща инвестиция, прочетете книгата Франчайзинг бизнес. Купете я сега с 10% отстъпка от сайта на книгата www.franchising.bg/business.

 

Franchising.bg предлага консултации при избора и стартирането на нов собствен бизнес.


Поискайте повече информация за този франчайз


Изпрати