Анкета

Колко бихте инвестирали в нов бизнес?

Гласувай
Виж резултатите
MindHub

МРЕЖА ОТ ИНОВАТИВНИ АКАДЕМИИ ПО ПРОГРАМИРАНЕ ЗА ДЕЦА И ЮНОШИ МЕЖДУ 6 И 18 ГОДИНИ

Първоначална такса: 15 000 - 20 000 лева
Месечна такса:

12% - 8% от месечен оборот (намаляваща скала)

Допълнителна инвестиция:

8 000 – 12 000 лева

Срок на договора: 3 години
Бранш: Образование

MindHub e мрежа от иновативни академии учпо програмиране на деца на възраст между 6 и 18 години. Нашите курсове помагат на децата да развиват своето логическо и аналитично мислене, изучавайки фундаменти в програмирането. Ние вярваме, че дигиталните умения са основна предпоставка за успех в професиите на бъдещето.


Нашата мисия е да насочим интереса на децата към технологиите в посока, която да им помогне да се сдобият с основните дигитални умения и компетенции, критично и алгоритмично мислене, необходими за успеха във всяка една област. Работим по авторска учебна програма, изцяло проектно-ориентирана, която позволява на децата да започнат обучението си при нас на 6 години и да завършат с изучаване на програмен език. Методите и инструментите, с които работим са изключително иновативни и разработени специално за обучение на деца по програмиране, изцяло съобразени с възрастта на децата, и представени по интересен начин в програмата.

 

Методологията, която Mindhub използва, за да научи децата на компютърно програмиране, се основава на методи базирани на игровизация, работа в малки групи по различни проекти и игри. Децата работят за повишаване на знанията си за програмиране, включително представяне на собствени игри и анимации, програмиране на роботи и подобряване на техния изкуствен интелект. По този начин те развиват комплексни умения и компетенции, ключви за успех в професиите на бъдещето, както и изграждат своите социални умения.


С много страст и иновации, създаваме среда, в която децата могат да се отличават!

 

Като организация, MindHub съществува от 5 години. Франчайз моделът работи от 2 години, като в момента имаме 38 клуба в 8 държави – България, Естония, Македония, Румъния, Финландия, Дания, Холандия, САЩ. За увеличаване на нашата франчайз верига търсим мотивирани франчайз партньори! От сега да ви успокоим - не се изисква предишен опит с програмиране! Като предимство смятаме предишен опит с деца или провеждане на обучения, както и предишен опит в друг бизнес. Обучението на Франчайзополучателя дава възможност на хора с различен профил да работят бизнеса. С предимство са предприемачи, хора/организации имащи опит с франчайз, учители и собственици на занимални или други учебни центрове.

 

Уникалното на нашия франчайз е, че най-динамично развиващият се сектор става достъпен за деца, които дори все още не могат да четат. Възвръщаемостта на инвестицията на Франчайзополучателя е в рамките на 12 месеца, а след първоначалната инвестиция, допълнителните разходи включват само такива за маркетинг. 

 

В началото на общата ни работа ние ще ви подготвим чрез интензивна програма за обучение, в края на която ще сте добре запознати с бизнеса на MindHub. След стартиране на франчайз обекта, през първите месеци се провеждат седмични срещи, а след това има месечни консултации, както посещения на място.

 

Готови ли сте да се гмурнете в света на програмирането? Направете го още днес с MindHub!

Свържете се с нас през контактната форма или потърсете нашия франчайз мениджър:

Поли Янкова

+359899599559

franchise@mindhub.bg

 


 

За да изберете най-подходящия за вас франчайз и да се предпазите от губеща инвестиция, прочетете книгата Франчайзинг бизнес. Купете я сега с 10% отстъпка от сайта на книгата www.franchising.bg/business.

 

Franchising.bg предлага консултации при избора и стартирането на нов собствен бизнес.

Поискайте повече информация за този франчайз


Изпрати