Анкета

Колко бихте инвестирали в нов бизнес?

Гласувай
Виж резултатите
Мания Принт

ДЕНОНОЩНИ КОПИРНИ ЦЕНТРОВЕ МАНИЯ ПРИНТ

Първоначална такса: 15 000 лева
Месечна такса: първите 3 месеца – без такса, след това 5% от месечния оборот, но не по-малко от 300 лева 
Рекламна такса: 1% от месечния оборот на копирния център
Допълнителна инвестиция: 150 000 лева
Срок на договора: 7 години
Бранш: Копирни услуги

Мания Принт е верига денонощни копирни центрове в София и Пловдив, част от фирмата „Мегалан ООД“. Ние сме компания с почти 20 годишен опит на пазара, които ни помага да предлагаме на нашите клиенти висококачествени услуги на най-добрите цени! Мания Принт търси франчайз партньори, на които да предадем своите знания и know-how. Хора, които да вярват в бъдещето на нашия бизнес и ще ни помогнат заедно да градим развитието на веригата!

 

 

История на бранда "Мания Принт"

Историята на Мания Принт започва още през 1999 година с откриването на интернет клуба Мания. Собствениците на „Мегалан ООД“ виждат необходимостта от създаване на компютърни зали, провокирана от нарастващия интерес от студенти. След възможността да създадат своите курсови работи и документи на компютър се поражда и необходимостта от копирни у слуги. В началото, Мания Принт започва работа с 1 копирна машина, като за почти 20 години вече разполагаме с над 100 копирни машини и още техника, която ни помага да бъдем водещ бранд в широкоформатния печат. С времето сме се усъвършенствали така, че да предлагаме на клиента всичко нужно от началото до край – услуги за копиране, принтиране и сканиране, до рязане, сгъване и окомплектоване на чертежите им.

 

През 2005 година Мания Принт се обособява като отделен бранд и оттогава започва бурното развитие на марката. За тези 20 години, брандът вече има 6 копирни центъра в София и един в Пловдив. За това време успяхме да се наложим като водещи денонощни копирни центрове, които предоставят на клиентите висококачествени услуги, изпълнени в бързи и коректни срокове от любезни и компетентни служители. Паралелно с развитието на бранда Мания Принт и всички останали дейности на Мегалан ООД, успяхме да създадем уникален софтуер, който да обслужва всички наши бизнеси. Това е плод на дългогодишен труд, който имплементира в себе си всички необходими инструменти за успешното ръководене на бизнес, проследяване и анализиране на резултатите, оценяване на служителите и още много други. Това е софтуер, който непрестанно се развива и разширява, за да отговаря на динамичните промени в бранша, както и на експанзията на бранда. С приобщаването ви към семейството на Мания Принт, вие ще имате възможността да работите с този софтуер и сами да откриете неговите възможности и предимства пред всички други на пазара.

 

Какво ви предоставя франчайзът на Мания Принт?

Успехът на франчайз системата е гарантиран от основните ключови елементи, с които разполагаме:

  • разпознаваем бранд,
  • know-how;
  • обучение;
  • реклама;
  • гъвкава възможност за работа;
  • уникални услуги;
  • печеливш бизнес.

 

Какво търсим ние?

Мания Принт търси партньор за откриване на нов копирен център на територията на страната. Бъдещият франчайз партньор на Мания Принт трябва да бъде силно заинтересован от бизнеса и да следи неговото разрастване от близо.

 

Бизнес моделът на Мания Принт носи в себе си иновация и духа на новото време. Кандидатствай още днес и стани част от най-динамичната, развиваща се верига денонощни копирни центрове Мания Принт!

 


 

За да изберете най-подходящия за вас франчайз и да се предпазите от губеща инвестиция, прочетете книгата Франчайзинг бизнес. Купете я сега с 10% отстъпка от сайта на книгата www.franchising.bg/business.

 

Franchising.bg предлага консултации при избора и стартирането на нов собствен бизнес.

Поискайте повече информация за този франчайз


Изпрати