Анкета

Колко бихте инвестирали в нов бизнес?

Гласувай
Виж резултатите
Avenzzi

AМБИЦИЯ ЗА ИНОВАТИВНОСТ И ПРИЛАГАНЕТО НА ВИСОК СТАНДАРТ ВЪВ ВСИЧКИ НАШИ ЕЖЕДНЕВНИ ДЕЙНОСТИ

Първоначална такса: 10 000 лева 
Допълнителна инвестиция: 5000 лева
Такса за обучение: 1000 лева
Срок на договора: 2 години
Бранш: Недвижими имоти

Професионално почистване Avenzzi е собственост на Avenzzi LTD и е наложена като стандарт за качество в сферата на професионалното почистване. Марката e създадена през 2016 година, като за това време успяхме да се наложим като стандарт за качествена услуга и 100% гаранция за професионализъм в професионалното и поддържащото почистване на Домове, Офиси и Сгради в България. През 2018 година решихме, че е време да се разрастнем и да приветстваме в нашето семейство франчайз партньори.

 

Ако желаете да развивате собствен бизнес в сферата на професионалното почистване, то Avenzzi е най-доброто решение за вас! Ако сте собственици на фирма за почистване, можете да станете наш партньор, за да постигнете по-добри резултати под марката Avenzzi. Предлагаме готово решение за стартиране на работещ Бизнес и Бърза възвращаемост на инвестицията.

 

Ние ви предлагаме изграден бранд с отлична репутация, работещ и доходоносен бизнес, рекламна и маркетингова подкрепа, know-how, специално разработена ERP система за управление и отчетност на управлявани имоти и обекти - RAS (Reservation & Аccommodation System), утвърдени фирмени документи и договори и още много други. Освен това вие ще получите обучение за работа с клиенти, работа с фирмена RAS (Reservation & Аccommodation System) и други. След откриването на вашия обект ще ви добавим като новооткрит работещ офис в отлично оптимизиран интернет сайт, като освен това ще получите и национална и локална реклама, печатна и интернет реклама.

 

Кои са основните качества, които търсим в нашите партньори?

Ние търсим развити личностни качества и умения в областта на управлението на бизнеса. От ваша страна искаме да виждаме пълно отдаване и спазване на технологични процеси при ежедневната натоварена работа по управление и извършване на услугите. За нас е важно кандидатите да притежават предприемачески дух и желание за постигане на успех и развитие на бизнеса, желание за развиване и разрастване на предлаганите от Вас услуги. От особено значение е възможността за посрещане на нашите финансови изисквания по франчайза, който избирате! Важно е кандидатът да владее поне един западен език (английски за предпочитане), втори и трети език са предимство в предлаганият бизнес модел.

 

Ако нямате необходимия опит в бранша, но имате желание за развитие в сферата на управлението на имоти и наематели, Avenzzi може да ви предложи висококачествено обучение и Бизнес модел. Модела и софтуера за управление на недвижима собственост е разработен специално от нас. Ще получите готов и работещ Бизнес с бърза възвръщаемост на направента от Вас инвестиция. Свършете се с нас за повече информация!


 

За да изберете най-подходящия за вас франчайз и да се предпазите от губеща инвестиция, прочетете книгата Франчайзинг бизнес. Купете я сега с 10% отстъпка от сайта на книгата www.franchising.bg/business.

 

Franchising.bg предлага консултации при избора и стартирането на нов собствен бизнес.

Поискайте повече информация за този франчайз


Изпрати