Анкета

Колко бихте инвестирали в нов бизнес?

Гласувай
Виж резултатите
Fiore Студио за красота

ПОСВЕТЕНИ НА КРАСОТАТА И БИЗНЕСА

Първоначална такса:

7 000 лв. без ДДС

Месечна такса:

7% от оборота, но не по-малко от 300 лв. + 1% за фонд

реклама

Допълнителна инвестиция:

10 000 лв. (+5 000 лв. при смяна на статута на помещението)

Срок на договора: 5 години
Възвръщане на инвестиция: 2 години
Бранш:

 

Красота

Франчайз студио Fiore

Франчайз студио Fiore

В студио за красота Фиоре работим в сферата на красотата, фокусирани сме в грижата за ноктите и техния безупречен вид.
Предлагаме и фризьорски услуги, за да могат клиентите да получават комплексна услуга.
Нашето студио отвори врати през 2008 година в град Сливен. През годините успяхме да си изградим добро име в града и да спечелим доверието на много клиенти, защото обичаме това, което правим!

 

Чрез нашия франчайз предлагаме на нашите бъдещи франчайзополучатели професионално обучение по маникюр, педикюр иноктопластика, консултации по организиране и стартиране на дейността на студио за красота. Освен това ще бъдат организирани тренинги, които да гарантират конкурентните предимства в сферата на красотата. Обученията ще бъдат водени от изключителни професионалисти - носители на  награди  „Нокти на годината“. Издават се сертификати, които да са доказателство за високия професионализъм пред клиентите.

 

През последните години търсенето в сферата на услугите за красота нараства. Според проучване на пазара в нейл бранша през 2014 година в световен мащаб са похарчени 8,54 милиарда долара. За сравнение през 2011 година тази сума е била 7,3 милиарда долара. Според проучване на PBA (Professional beauty association)- 94% от клиентите се доверяват на лицензиран специалист. През последната година се наблюдава и ръст на салоните за красота с 9,9%. Въпреки това при 70% от маникюристите графикът е пълен в над 70% от времето.

 

Франчайз Fiore Обучение

Франчайз Fiore Обучение

 
Франчайз обучение на студио Fiore

Франчайз обучение на студио Fiore

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

За да останем успешни на пазара, ние се фокусираме предимно върху клиента като използваме нови технологии, високо качество на обслужването и обучение за повишаване на квалификацията.

 

Красивите нокти и коса заемат челните места в списъка „Трябва да го имам на всяка цена“ на клиентите, които държат на стила и външния си вид. Ние предлагаме персонализирани услуги и се стремим те да отговарят на индивидуалните нужди и стиловите предпочитания на всеки клиент. Освен това не забравяме, че в ноктите и прическата е скрита модата. Добрият маникюр и поддържаната коса са перфектните аксесоари към облеклото и задоволяват желанието да се откроиш от другите. Професионалните услуги са средство на клиентите бързо да актуализират своя стил и мода всеки сезон. Великолепните нокти и коса са лукс, който всеки клиент може да си позволи срещу малка инвестиция във време и пари.

 

Започнете да печелите с един от най-бързо развиващите се франчайзи в сферата на красотата. 


Франчайз Фиоре

Франчайз Фиоре 

 

 

За да изберете най-подходящия за вас франчайз и да се предпазите от губеща инвестиция, прочетете книгата Франчайзинг бизнес. Купете я сега с 10% отстъпка от сайта на книгата www.franchising.bg/business.

 

Franchising.bg предлага консултации при избора и стартирането на нов собствен бизнес.


Поискайте повече информация за този франчайз


Изпрати