Анкета

Колко бихте инвестирали в нов бизнес?

Гласувай
Виж резултатите
DaliVino Art Gallery

UNCORCK YOUR CREATIVITY

Първоначална инвестиция: 20 000 - 50 000лв 
Месечна такса: 10% от месечния оборот
Срок на договора: 5 години
Бранш: Развлечение, Рисуване

DaliVino Art Gallery e най-популярният български бранд за рисуване и вино в страната, като си поставяме амбициозната цел да станем и най-предпочитания в Европа. Пренесете неповторимата атмосфера на DaliVino навсякъде по света, като станете наш франчайзополучател.

 

Бизнес моделът на DaliVino предоставя на всеки партньор възможност за успешен бизнес. Като компания, ние непрестанно се стремим да развиваме позитивни, ползотворни и печеливши взаимоотношения с нашите франчайз партньори.

 Екипът на Dali Vino е сформиран от творци с пъстър дух, позитивна енергия и големи усмивки. Всяка наша арт галерия за рисуване помага на посетителите ни да разберат из основи творбата срещу тях, защото всеки един от тях ще стане нейният художник. Клиентите ни избират своята любима картина, заедно с желаната от тях компания, а ние им предоставяме всички арт материали и чаша вино, за да завършат в рамките на 3 часа своя шедьовър. В артистична атмосфера със специално селектирана музика, ще разберете защо нашето арт ателие за рисуване има мотото – „Uncorck your creativity.“

 

Бъдете част от цветното вдъхновение и нанесете финални щрихи в шедьовъра на вашия град с откриването на DaliVino Art Gallery. Стани наш франчайз партньор и стартирай своя бизнес сега!

Благодарим Ви за проявения интерес!

С уважение,
Екипът на DaliVino
info@dalivino.bgЗа да изберете най-подходящия за вас франчайз и да се предпазите от губеща инвестиция, прочетете книгата Франчайзинг бизнес. Купете я сега с 10% отстъпка от сайта на книгата www.franchising.bg/business.

 

Franchising.bg предлага консултации при избора и стартирането на нов собствен бизнес.


Поискайте повече информация за този франчайз


Изпрати