Анкета

Колко бихте инвестирали в нов бизнес?

Гласувай
Виж резултатите
Bravo Pizza

КАЖЕТЕ БРАВО НА СВОЯ БИЗНЕС

Първоначална такса:

Bravo pizza to go - 5000 € , Bravo Pizza - 7000 € , Bravo Pizza food&drinks - 10 000 €

Месечни такси:

5% + 1% маркетинг фонд 

Допълнителна инвестиция: От 25 000 лв. до 100 000 лв. - в зависимост от типа ресторант

Срок на договора:

5 години
Бранш: Обществено хранене и ресторантьорство

През 2004 г. Браво Пица се заражда като малък семеен бизнес в София в областта на бързото хранене. Мотивацията и усилията на самите собственици, които в началото работят в обекта са възнаградени към днешна дата с четири, успешно разработени обекта в столицата. Предприемаческият нюх, желанието за развитие, целенасочената ежедневна работа, съчетани с отличните качество и вкус на предлаганата храна, са ключови фактори по пътя към разрастване на бизнеса. Браво Пица се отличава с отлична организация на труда, отговорно отношение и коректност към клиента. Така съумява да изгради успешен и устойчив бизнес модел.

 

След няколко години опит в производството на пица, компанията разширява асортимента на предлаганата храна, като изцяло го съобразява с търсенето на клиентите. Освен разнообразието от пици, които се предлагат в различни размери, Браво Пица предлага различни видове салати, супи, сандвичи, грил и десерти. Всички те се славят сред клиентите с отличен вкус и безкомпромисно качество. Рецептите и комбинацията от продукти са изпитани във времето и могат да бъдат опитани само там.

 

Bravo Pizza франчайз - нов бизнес

Bravo Pizza франчайз - нов бизнес

 

Клиентът и отношението към него са от изключителна важност за Браво Пица, затова фирмата е изградила собствена система за доставки по домовете. Така клиентът може да се храни с отлична храна в домашен уют. Перфектно разработената програма с клубни карти за лоялни клиенти е отлична възможност да задържите дългосрочно всеки клиент.  

 

В ръцете на правилния предприемач Браво Пица може да бъде изключително печеливша инвестиция, тъй като успява да съчетае в успешния си бизнес модел, изключително богато меню, високо качество на използваните продукти и конкурентни цени. Това са и ключови фактори за разпознаваемостта на бранда и заслужено добрият имидж сред клиентите. Ако се нуждаете от още нещо, което да ви убеди, че именно Браво Пица има голям потенциал за вашия успех, то бързата възвръщаемост на инвестицията е именно това нещо – от 6 до 24 месеца.

 

Франчайз bravo pizza безплатна доставка

 

За момента Браво пица предлага франчайз за гр. София, кандидатите трябва да бъдат амбициозни и мотивирани за работа, не се изисква предишен опит в ресторантски бизнес.

Възможните варианти за обекти са:

 

  • „Bravo Pizza to go“ площ от 25 до 50 кв.м. инвестиция от 25000 до 50000 лв. В зависимост от големината и състоянието на помещението.

 

  • “Bravo Pizza fast food ресторант” площ от 70 до 120 кв.м. инвестиция от 60000 до 80000 лв. В зависимост от големината и състоянието на помещението.

 

  • „Bravo Pizza food&drinks” минимум 150 кв.м. закрита площ + градина, инвестиция от 100000 лв.

 

За да получите повече информация за този успешен франчайз,  попълнете формата по-долу и Браво Пица ще се свърже с вас.

 


 

За да изберете най-подходящия за вас франчайз и да се предпазите от губеща инвестиция, прочетете книгата Франчайзинг бизнес. Купете я сега с 10% отстъпка от сайта на книгата www.franchising.bg/business.

 

Franchising.bg предлага консултации при избора и стартирането на нов собствен бизнес.

Поискайте повече информация за този франчайз


Изпрати