Анкета

Колко бихте инвестирали в нов бизнес?

Гласувай
Виж резултатите
BodyLAB Studios

НИЕ ДИКТУВАМЕ СТАНДАРТА!

Първоначална инвестиция: 16,600 евро
Месечна такса: 300 евро
Допълнителна инвестиция: варира в зависимост от обекта
Срок на договора: 5 години
Бранш: Красота

BodyLAB Studio предлага уникална иновативна концепция за цялостно окупиране на бизнеса в сферата на красотата, предлагайки всичко необходимо, за да се гарантира на всеки партньор изключително бърза възвращаемост на цялостната инвестиция.


От къде започна всичко... 

BodyLAB Studio полага началото си през 2014 година с първото си студио за красота, позиционирано в краен квартал на Лондон. Благодарение на иновативната си концепция, бизнес план и уникална интернет реклама, само след 2 работни месеца, часовете на студиота са запазени за месец напред. Към момента BodyLAB Studio е безспорно най-бързо развиващата се франчайз верига студиа за красота в света. За по-малко от година и половина от откриването на първия франчайз обект, днес вече 27 салона работят под марката BodyLAB Studio, като само до края на месец октомври 2017 година, те вече достигнаха 30.

 

Уникална концепция...

BodyLAB Studio предлага цялостни услуги в сферата на фотоепилацията, лазерното подмладяване, заличаване на белези, бемки и лунички, татуировки. За целта BodyLAB Studio разполага със специално разработена и патентована за студията последен модел мултифункционална машина. Освен това франчайз веригата предлага и изключително лесна за употреба и ефективна машина за кавитация и вакуумент масаж, която гарантира видимо изчезване на целулита за всеки клиент. И двете машини разполагат със “CE” сертификат за ефективност и безвредност.

 

До тук нищо ново, на пазара може би има още няколко подобни студия, които макар и на малко по-високи цени, предлагат франчайз пакети за всичко това. Но BodyLAB Studio обаче не спира до тук! Франчайз веригата успешно разработва и произвежда собствена професионална серия хранителни добавки  и стягащ крем. Използването им не само гарантират желания ефект и резултат от всеки клиент, но и завишават сериозно печалбата на бизнес партньорите.

 

Повечето франчайз бизнеси изискват такса, която буквална се изплаща единствено, за да започнете да работите под дадена марка. С BodyLAB Studio нещата не стоят така. Франчайз пакетът съдържа подробна разбивка за всяко перо от крайната такса, като франчайзодателят също инвестира средства във всеки обект. BodyLAB Studio предлага всичко необходимо на всеки партньор за да може да започне да работи на пълни обороти още от първия ден на отваряне на салона. Екипът на BodyLAB Studio има една единствена глобална цел, а именно - всеки един клиент да се превръща в редовен. За да бъде това на лице е нужно само едно нещо и то се нарича доверие. А доверието идва, когато всеки клиент остава доволен от използваните услуги и ги препоръчва на приятели. Така и франчайз веригата на BodyLAB Studio се разраства постоянно.

 

BodyLAB Studio търси първите си партньори за България! 

BodyLAB Studio гарантира на всеки свой партньор ексклузивитет в неговия град, така че ако всичко това е събудило предприемачеството и желанието за бизнес развитие във вас, не се колебайте, а още днес се свържете и кандидатствайте за франчайз партньор на BodyLAB Studio.

 

Инвестицията /цена на пакета/: 16 600 евро (по опис):

Мултифункционална IPL машина BodyLAB Studio – 1 брой – 6 900 евро

Машина за кавитация BodyLAB Studio – 1 брой – 1 900 евро

Масажно легло BodyLAB Studio – 2 броя – 2 х 800 = 1600 евро

Рецепция BodyLAB Studio – 1 брой – 450 евро

Масажни посетителски столове за изчакване BodyLAB Studio – 2 броя – 2 х 800 = 1600 евро

Хранителни добавки BodyLAB Studio (Body Clean, Body Lean, Body Beauty) на изключително преференциални цени – 1200 евро

Стягащ крем Body Tummy Cut на изключително преференциални цени – 600 евро

+ Изключително преференциални цени на всички хранителни добавки и стягащия крем за всички бъдещи поръчки

Стъклени витрини за продуктите – 2 броя – 2 х 75 = 150 евро

Светеща табела BodyLAB Studio – 1 брой – 1200 евро

Професионална таргетирана Google Adwords рекламна кампания ( дисплейна и мрежа за търсене + ремаркетинг) – 1 000 евро

 

Безплатни услуги към пакета:

Професионална таргетирана Facebook реклама (Ремаркетинг) на стойност 500 euro – безплатно

Рекламни материали (постелка, сервиз за кафе и вода)  – безплатно

Изработка на интернет сайт + имейл „yourcountry“@bodylab.studio – безплатно

Пълно ръководство за механизъм на работа + маркетинг план за вашата страна – безплатно

Доставка на всички артикули – безплатно

 

Франчайз веригата може да гарантира ексклузивитет в града, в който искате да откриете обект, като при 3 салона получавате гаранция ексклузивитет в страната. Оборотът, който може да очаквате е минимум 3,000 евро месечно, от които 1,500 евро печалба. Това може само да ви гарантира бързата възвръщаемост на инвестицията.

 

Ако всичко това е събудило вашето желание за бизнес развитие в сферата на красотата и отслабването, то франчайз веригата на BodyLAB Studio е точно за вас!

Поискайте повече информация за този франчайз


Изпрати