Анкета

Колко бихте инвестирали в нов бизнес?

Гласувай
Виж резултатите
The Perfume Studio

МИРИШЕ НА ДОБЪР БИЗНЕС

Първоначална такса: 5000 евро
Месечна такса: няма
Допълнителна инвестиция: От 20 000 до 50 000 лв., в зависимост от размера на салона
Срок на договора: 7 години
Бранш: Търговия

The Perfume Studio е английска компания основана през 2004 г. Събрала парфюмери с над 200 годишен съвместен опит в парфюмерийната индустрия The Perfume Studio, създава аромати, които се комбинират от клиента и му дават възможност да се наслади на уникално ухание, което изразява неговия стил и индивидуалност.

 

В Тhe Perfume Studio клиентът създава сам своя висококачествен парфюм с уникален  аромат и му дава име. Резултатът е истински парфюм с от 2 до 7 пъти по-силна концентрация на парфюмните масла от стандартните тоалетни и парфюмни води на пазара.

 

От 2005 г. компанията развива своя франчайзингова структура в родината си Великобритания, а от 2008 г. и в Северна Америка и Източна Европа.

 

Бизнесът е уникален като концепция, а високото качество на продуктите гарантира доволни клиенти и бърз успех.

 

The Perfume Studio ще ви помогне да изберете най-добрата локация за вашия салон, ще ви даде стандартите за оформление и обзавеждане на салона и ще ви помогне да го изградите и откриете. В процеса на откриване на вашия салон ще ви бъде предоставен пълен пакет, съдържащ цялостното ноу-хау за това как да го управлявате. Вие и вашите служители ще бъдете обучени да познавате портфолиото от продукти на The Perfume Studio. А за да бъде гарантирано отличното качество на работа, ще преминете търговско и продуктово обучение, осигурено от The Perfume Studio.

 

Освен откриване на собствено студио за дадена територия, като франчайз партньор вие получавате и право да дистрибутирате продуктите на компанията на тази територия в други обекти, определени по предварително зададени критерии.

 

В зависимост от локацията на салона месечният оборот може да варира от 30 000 до 100 000 лв. на месец, което гарантира възвръщане на инвестицията за 12 – 18 месеца.

 

 


 

 

За да изберете най-подходящия за вас франчайз и да се предпазите от губеща инвестиция, прочетете книгата Франчайзинг бизнес. Купете я сега с 10% отстъпка от сайта на книгата www.franchising.bg/business.

 

Franchising.bg предлага консултации при избора и стартирането на нов собствен бизнес.

Поискайте повече информация за този франчайз


Изпрати