Анкета

Колко бихте инвестирали в нов бизнес?

Гласувай
Виж резултатите
Genetic-Test

УСПЕХЪТ Е ГЕНЕТИЧНО ЗАЛОЖЕН

Минимална първоначална такса: 2499 лева
Годишна такса: Няма
Допълнителна инвестиция: Лаптоп и принтер
Срок на договора: 18 месеца
Бранш:

Тестов

Genetic-test е компания, създадена през 2011 г., а от 2012 г. се разширява активно като франчайзингова система.

 

Genetic-test е система за тестване на способностите на човека, която се основава на научния метод за анализиране на
пръстовите отпечатъци. Компанията е извършила страхотна работа по събиране, анализиране, верифициране и систематизиране на отделни изследвания и разработки в областта на дерматоглификата. Получените алгоритми за анализ са
обединени в единен софтуерно-хардуерен комплекс, разработен специално от Genetic-test.Компанията навлиза за първи път в България, но по света вече има над 1500 партньора.

 

Условията за партньорство са достъпни почти за всеки, тъй като има сравнително ниска първоначална инвестиция, няма месечни такси и има лесен и достъпен модел на работа.

 

Всеки партньор получава подробна инструкция за работата със софтуерно-хардуерения комплекс Genetic-test. В допълнение, във всеки компонент са включени препоръки за успешната работа с Genetic-test, в които са отразени всички ключови моменти за успешното стартиране и развитие на вашия бизнес. Компанията има голям брой партньори, които редовно споделят своите трудности и успехи. Затова в препоръките към партньорите си са събрани само най-успешните практики, които са изпробвани многократно и са доказали своята ефективност.

 

Genetic-test активно участва в най-масовите и значими събития в областта на младежката политика, здравословния начин на живот, иновативната дейност, развитието на предприемачеството и т.н.

 

Всеки комплект на Genetic-test включва набор от маркетингови шаблони, подходящи за различни типове рекламни акции и маркетингово предвижване. Този набор постоянно се обновява и допълва.

 

Genetic–test е инструмент за получаване на печалба. Предимството на този инструмент е в това, че за предоставянето на услугата е необходимо само наличието на интернет. Няма стока, която трябва да закупувате и съхранявате на склад, няма асортимент, който трябва постоянно да се следи. Всичко, което ви трябва, е компактен скенер за пръстови отпечатъци и лаптоп с инсталирана програма Genetic-test, които ви позволяват да запазите мобилността и да използвате различни модели за бизнес.

 


Услугата, която предлага компанията е подходяща за различни начинания и сфери като: корпоративно тестиране, индивидуално тестиране, организация на мероприятия, тестиране в учебни заведения, тестиране по време на мероприятия, мобилен или стационарен пункт за продажби, допълнителна услуга за всеки бизнес, тестиране по местонахождение на клиента, допълнение към психологическата консултация.

 

Цената на дребно за едно тестиране на клиент е 30 лева.  Предлаганата услуга при тази цена носи възвръщане на вашите инвестиции за 57 теста. 

  

 

 


 


 

 

За да изберете най-подходящия за вас франчайз и да се предпазите от губеща инвестиция, прочетете книгата Франчайзинг бизнес. Купете я сега с 10% отстъпка от сайта на книгата www.franchising.bg/business.

 

Franchising.bg предлага консултации при избора и стартирането на нов собствен бизнес.

Поискайте повече информация за този франчайз


Изпрати