Анкета

Колко бихте инвестирали в нов бизнес?

Гласувай
Виж резултатите
Casyopea

УСПЕХЪТ ИДВА СЪС СИЛАТА НА ПРИРОДАТА

Първоначална такса: Зависи 
Месечна такса: Няма
Допълнителна инвестиция: Зависи
Срок на договора: 1 година
Бранш: Красота, Здраве
Компания CASYOPEA® е български производител на натурална козметика, сапуни и восъчни продукти. Тя е основана през 2003 г., а сътрудничеството с франчайз партньори започва през 2008 г. С натрупаният през годините опит фирмата изгражда стабилни бизнес отношения с дистрибутори, франчайз партньори и търговци на дребно на международно ниво.

 

CASYOPEA® предоставя на своите партньори възможност за реализация на собствен бизнес, но не самостоятелно. Процесът на основаването на индивидуален бизнес модел е придружен с разработена специфична система за цялостно изграждане, организиране и управление на търговски щанд CASYOPEA®.

 

Ползите за франчайзополучателя започват от първия ден със съдействието и подкрепата на франчайзодателя от преговори за разположение на щанда, насоки в конструкцията на киоска, оптимален избор на продукти, рекламни материали и постоянна помощ след отварянето на обекта. Киоска е проектиран на база продуктовия асортимент, възможността за лесен достъп до всеки продукт и подходящо работно пространство, запазвайки атрактивната си външност и дизайн.

 

Едно от най-ценните предимства, които получавате от франчайз партньорството е обучението. Трейнинг периода се извършва предварително на място в обекти CASYOPEA® или директно в държавата, в която ще бъде разположена франчайз единицата. Курсовете се провеждат на английски или български език от обучен специалист от CASYOPEA®.

 

Екипа на CASYOPEA® предоставя постоянна подкрепа и консултации за всяка една стъпка към успешните продажби, качествено удовлетворяване на потребностите на клиентите и всякакъв тип въпроси и информация от страна на франчайзополучателя. Напътстваме и работим с нашите клиенти с необходимата грижа и професионализъм за успешното управление на бизнеса и формиране на добре утвърдени пазарни позиции.

 

С добра организация и ясно дефинирани цели, франчайзополучателя ще получи действаща франчайз единица след месец. Всички етапи по отварянето на търговския обект се разглеждат внимателно със служителите от различни отдели в CASYOPEA®.

Към момента CASYOPEA® има съществуващи франчайзи в София и Кувейт и очаква новите си франчайзополучатели за цялата страна.

 

CASYOPEA® 

Welcome the nature


 

За да изберете най-подходящия за вас франчайз и да се предпазите от губеща инвестиция, прочетете книгатаФранчайзинг бизнес. Купете я сега с 10% отстъпка от сайта на книгата www.franchising.bg/business.

 

Franchising.bg предлага консултации при избора и стартирането на нов собствен бизнес.

 

Поискайте повече информация за този франчайз


Изпрати