Анкета

Колко бихте инвестирали в нов бизнес?

Гласувай
Виж резултатите
Husse

НАЙ-ГОЛЯМАТА ФРАНЧАЙЗ КОМПАНИЯ В СВЕТА ЗА ХРАНИ И ПРОДУКТИ ЗА ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ

Първоначална такса:

от 3900 лв. до 9900 лв. с ДДС (В зависимост от локацията на ексклузивните права на кандидата + включен стартов пакет!)

Месечна такса:

от 150 лв. до 450 лв. с ДДС

Допълнителна инвестиция:

6300 лв. с ДДС минимално продуктово зареждане
Срок на договора: 3 години
Бранш: Домашни любимци

 

 

 

husse-franchise

husse-franchise

 

ИНВЕСТИЦИЯ


Husse има удоволствието да обяви, че всеки нов успешен франчайзополучател има възможността за незабавно възвръщане на първоначалната инвестицията в рамките на 12 - 18 месеца (immediate ROI - Return of the Investment) . 

 

НАКРАТКО ЗА МАРКАТА HUSSE

 

Husse / Хусе е шведска марка създадена през 1987 година. Husse продава широка гама от супер премиум храни и хранителни добавки за домашни любимци - основно за котки и кучета. Можете да намерите Husse в над 55 страни с мрежа от над 1600 франчайзополучатели, които доставят продуктите на марката на над 700 000 клиенти без допълнително заплащане.

 

                           

husse-team-franchise

husse-team-franchise

 

ПЪЛЕН СТАРТОВ ПАКЕТ 

 

Жители за закупена ексклузивна територия (приблизително)

200 000 души

Включено двудневно обучение по хранене, продукти Husse, продажби и маркетинг

Включено

Сертификат за курс по диетология

Включено

Брандиране на автомобил

Включено

Рекламна тента Husse

1 брой

Достъп и права до социалните мрежи на Husse в България

Включено

Ползване услугите на Husse отдела за уеб и дизайн

Включено

Дигитални и печатни материали

Включено

Ежемесечен маркетинг съпорт

Включено

Облекло Husse

Включено

Мостри за кучета и котки

200 броя

Продуктов каталог Husse

50 броя

Брошури, папки и химикали

Еднократно

Персонална поща в домейна и мрежата на Husse

Включено

Администраторски достъп в www.husse.bg

Включено

Практическо обучение на терен с потенциални клиенти във вашата територия

Включено

 

Защитената територия e съставена (съдържаща) от между 50 000 и 60 000 хиляди домакинства или около 200 000 души.

 

Месечната маркетингова подкрепа включва онлайн маркетинг и пълен достъп до клиентската база на Husse България, както и:

 

  • Достъп до интранет система за администриране на поръчките, клиентите, напомняния и всички опции на управление, имейл акаунт с Husse домейн;
  • Директни поръчки от www.husse.bg
  • Финансова маркетингова поддръжка за национална и местна реклама;
  • Постоянна поддръжка и „ноу-хау” от централния офис на Husse България в Пловдив!

 

 

                           husse-franchise

За да изберете най-подходящия за вас франчайз и да се предпазите от губеща инвестиция, прочетете книгата 

Husse България Ви предоставя професионални ветеринарни съвети за клиентите, обучение свързано с начина на хранене на домашните любимци, напътствие за бизнес развитие с цел подкрепа на бизнес дейността, напътствие за дигитален маркетинг и графичен дизайн, напътствие за франчайз управление.

 

Husse България Ви подсигурява редовно обучение, работни срещи и семинари и уебинари.

 

Husse България предоставя на своите франчайзополучатели чрез своя онлайн магазин достъп до собствен франчайз-акаунт за администрация и управление на дистрибутори, клиенти, поръчки и текущи промоции.

 

УНИКАЛЕН И ОРИГИНАЛЕН НАЧИН НА РАБОТА


Husse франчайзополучателите произлизат от различни сфери на икономическа дейност. Концепцията на  бизнеса е с доказан успех в повече от 52 страни в света. Отличава се с ясна визия и уникална бизнес стратегия позволяваща на успешните кандидат-франчазополучатели да започнат свой бизнес и да си възвърнат инвестицията в кратки срокове.

 

Нашите франчайзополучатели са добре обучени и предлагат на своите клиенти информация и съвети за начина на хранене на техния домашен любимец. Франчайзополучателят на Husse работи в свой местен защитен район/територия с цел изграждане и поддържане на взаимното доверие с местните собственици на домашни любимци, развъдчици, хотели за кучета и котки, ветеринарни клиники и др. Всеки франчайзополучател ръководи и управлява своя бизнес самостоятелно.

 

husse-franchise

 

HUSSE ОБУЧЕНИЕ И ПОДКРЕПА


От самото начало, всеки франчайзополучател на Husse ще се възползва от 30 годишния професионален опит и успех на марката. Първоначалното обучение обхваща интранета на онлайн магазина, начина на хранене на домашните любимци, гамата на продуктите, бизнес стратегия, маркетинг и продажби.

Активната подкрепа включва онлайн маркетинг, фирмен графичен дизайнер, връзка с ветеринарен лекар при допитване от страна на клиенти, постоянно обучение и напътствие.  Husse също така организира срещи позволяващи на франчайзополучателите да споделят и обменят идеи като допринесат по този начин за подобряване на нашата фирмена визия.

 

HUSSE БИЗНЕС КОНЦЕПЦИЯ

 

Нашето желание и нашата цел е да помогнем на нашите бъдещи клиенти в тяхното ежедневие и да им спестим време и енергия в търсене на добрия продукт и храна за техния домашен любимец.

 

Една от причините затова, че нашият бизнес не отговаря на общоприетата концепция за продажба на продукти и храна за домашни любимци е, че ние предоставяме безплатни мостри на всеки стопанин на домашен любимец желаещ да пробва храната преди да реши да я закупи, а също така и безплатна доставка за всеки закупен продукт. Срещайки се с местния представител на марката Husse, клиентите могат да му задават всякакъв вид въпроси относно начина на хранене, необходимата дневна дажба в зависимост от породата и възрастта на домашния любимец, качеството на храната и хранителните съставки.

 

Husse франчайз(ингът) е една от най-привлекателните възможности за бизнес за много предприемачи, тъй като концепцията предлага гъвкавост на работното време минимална инвестиция и добри печалби.

 

Съставките на храните Husse за домашни любимци са винаги оповестени на самите опаковки, и от етична гледна точка, са произведени в ЕС регламентиран завод, който също е сертифициран по ISO 9001 стандартите.

 

Husse произвежда пълноценни храни за домашни любимци обогатени с до 50 хранителни и нутрацевтични съставки без ГМО, както и без налични химикали или оцветители. Ето защо храните на Husse са препоръчани от ветеринарни лекари в целият свят. Изследване, проведено в САЩ показва, че чрез добавка на нутрацевтични съставки към храните, живота на Вашия домашен любимец се увеличава средно с 2 години.

 

Присъединете се към Световния лидер за доставка на висококачествени храни и продукти за домашни любимци!

 

Ръководете свой бизнес!

 

Присъединете се към HUSSE България!


 

husse-franchise

 

Franchising.bg предлага консултации при избора и стартирането на нов собствен бизнес.

Поискайте повече информация за този франчайз


Изпрати