Анкета

Колко бихте инвестирали в нов бизнес?

Гласувай
Виж резултатите
Studio Figura

БИЗНЕС ИНОВАЦИИ ЗА ДАМИТЕ

Първоначална такса: Няма
Месечна такса: 20 евро
Допълнителна инвестиция: За оборудване - 12000-30000 евро
Срок на договора: 5 години
Бранш: Бизнес за отслабване и оформяне

Тревожни статистически данни показват, че е налице международна чума на затлъстяване и броят на хората с наднормено тегло се увеличава. Това не е просто суета, а проблем, който е реална заплаха. Тегло за едни и потенциална златна мина за други. Голямото търсене е в рационалния продукт и услуги. Studio Figura International се развива в сферата на отслабаването и с уреди за оформятне на тялото и предлага програми за отслабване и програми за оформяне на тялото. По-голямата част от клиентите ни са жени и точно жените са склонни да харчат много, за да се чувстват добре и да изглеждат добре.

 

Всяко от студията за wellness е със страхотен дизайн

Всяко от студията за wellness е със страхотен дизайн

 

Studio Figura осигурява една чудесна възможност за франчайз. Компанията започва своята дейност през 2004г. и от тогава предлага и франчайз бизнес. Има 610 представители в целия свят, включително в Полша, Русия, Великобритания, Франция, Италия, Тенерифе. Фирмата търси предприемачи в България, които се интересуват от печеленето на пари, като помага на хората да започнат здравословен начин на живот и спомага за оформянето на телата им. Концепцията работи перфектно, както в малки населени места, така и в големи градове.

Studio Figura предлага изпитана бизнес концепция с минимална инвестиция и без заплащане на франчайз такса. Франчайзополучателите заплащат месечна такса от 20евро, която се предплаща в началото на годината. Необходимо е да си закупят професионалното оборудване за оформяне на телата директно от фабриката на компанията на стойност между 12000евро и 30000евро. Предприемачите направили тази инвестиция си я връщат в рамките на 5-6 месеца. Очаквания месечен доход възлиза на 4000-7000евро. Studio Figura помага при намирането на трета стена за финансиране, при необходимост, както и при откриването и разработването на перфектни сгради за ново студио.

Франчайзополучателите имат гаранция за териториална защита за населени места до 200 000 души население, както и отстъпка при всяко следващо студио в нов град.

 

Изглед на wellness студията Studio Figura

Изглед на wellness студията Studio Figura

 

 

Кандидатите преминават двудневно обучение, което обхваща целия процес от експлотация на оборудването до оценяването на нуждите на клиентите и определянето на индивидуални диети и планове за тренировки, до намирането и задържането на клиенти. Специалисти Маркетинг и Реклама предоставят концепции за официалното откриване и концултаци за бъдещите събития в студиото. Франчайзополучателите получават проекти за рекламни банери, флаери и визитни картички. Като възнаграждение за добрите резултати представлява ежегодния конкурс, който компанията провежда за франчайзополучателите, на който се представят възмжности за екскурзии на ниски цени до екзотични страни.

 

 


 

За да изберете най-подходящия за вас франчайз и да се предпазите от губеща инвестиция, прочетете книгата Франчайзинг бизнес. Купете я сега с 10% отстъпка от сайта на книгата www.franchising.bg/business.

 

Franchising.bg предлага консултации при избора и стартирането на нов собствен бизнес.

 

Франчайзодателят, към който ще отправите запитване е чуждестранна компания. Моля, попълнете данните на английски език.

Поискайте повече информация за този франчайз


Изпрати