Анкета

Колко бихте инвестирали в нов бизнес?

Гласувай
Виж резултатите
Colombiano Coffee House

ГОРЕЩ БИЗНЕС С ВКУС НА УСПЕХ

Първоначална такса: между 5000 евро и 50 000 евро
Месечна такса: 7,5% от месечния оборот
Допълнителна инвестиция: между 45 000 евро до 180 000 евро
Срок на договора: 4 години + удължаване
Бранш: Развлечения

Colombiano Coffee House се основава на една митична любовна история, която събира Коко (Coco) от Коста Рика, нейната баба Ломалита (Lomalita) и любовта на живота й, италиански джентълмен на име Фабиано (Fabiano). Името на кафетерията е съвкупност от техните имена - Co.Lom.Biano.

 

Colombiano Coffee House в Бейрут, Ливан

Colombiano Coffee House в Бейрут, Ливан

 

Кафетериите Colombiano Coffee House са базирани на бизнес модел, който съчетава уютна обстановка с консумирането на качествени кафе напитки, изтънчени сладоледени продукти, салати и други хранителни произведения. В зависимост от разполагаемата инвестиция от компанията предлагат различни нива на развитие на франчайз веригата в България.

 

Отваране на обект от веригата Colombiano Coffee House

Отваране на обект от веригата Colombiano Coffee House

 

Преди отварянето на кафетерия целия персонал преминава задължително обучение от представители на франчайзодателя, като експерти в различните линии присъстват в заведението дори и след стартирането на бизнеса. В зависимост от големината на обекта са възможни реализирането на две концепции – с пълно обслужване или на самообслужване.

Франчайз обект на Colombiano Coffee House

Франчайз обект на Colombiano Coffee House

Комбинацията между кафетерия и заведение за хранене е гаранция за бързото възвръщане на направената инвестиция. Подкрепа от франчайзодателя се осъществява във всички аспекти на развитието на бизнес модела – обучения, управление на персонала, маркетинг и реклама, водене на документация и др.

 

Кафетерия на Colombiano Coffee House в Катар

Кафетерия на Colombiano Coffee House в Катар

 

Ексклузивитет се предлага на различни нива на запазена територия в зависимост от закупения пакет и маркетинговия план за отваряне на нови обекти. Месечните такси също се определят от броя кафетерии. От дългогодишния опит на компанията и за успешно налагане на марката препоръчват за период от 3 години да заработят минимум 5 кафетерии, които да наложат и изградят разпознаваемост на марката и на бизнес модела.

 


 

За да изберете най-подходящия за вас франчайз и да се предпазите от губеща инвестиция, прочетете книгата Франчайзинг бизнес. Купете я сега с 10% отстъпка от сайта на книгата www.franchising.bg/business.

Franchising.bg предлага консултации при избора и стартирането на нов собствен бизнес.

Поискайте повече информация за този франчайз


Изпрати