Анкета

Колко бихте инвестирали в нов бизнес?

Гласувай
Виж резултатите
Мареа

АРАНЖИРАН ДО СЪВЪРШЕНСТВО БИЗНЕС

Първоначална такса: 5000 лв. без ДДС
Месечна такса: 4% от месечния оборот, но не по-малко от 300 лв. без ДДС
Допълнителна инвестиция:

В зависимост от обекта - от 15 000 до 20 000 лв.

Срок на договора: 5 години
Бранш: Търговия с нехранителни продукти

С франчайза на магазини Мареа имате възможност да започнете бизнес, който винаги ще е актуален, защото поводите да зарадвате някого никога не свършват. Това, което ще предложите на клиентите си ще бъде различно, всяко цвете и букет ще бъдат уникални и аранжирани по специфичен начин. Всеки наш клиент е специален и нашата мисия е той да получи повече от това, което си е представял не само като стойност, но и като емоция.

 

Замислете се кога за последно купихте букет или цвете? Често имаме повод да подарим цвете или букет - за рождения ден на близък, за имен ден, за да украсим дома си, за да благодарим на някого или просто като жест на внимание към любимия човек. Цветята безспорно са най-добрият подарък за всеки момент, те са красива нотка в интериора на нашия дом и офис.

 

Първите два магазина Мареа са на територията на хипермаркети Кауфланд в гр. Горна Оряховица и Силистра. В тях са заети общо 7 служители, като оборотът им за 2012 година е 190 000 лв.

Форматът на нашият франчайз бизнес е с ниска първоначална такса, която се възвръща сравнително бързо, подходящ е за активни и предприемчиви хора, както и за стартиране на малък семеен бизнес, а опитът в областта не е задължителен. Нашият екип вярва, че търговията с цветя, декорации и градински принадлежности е призвание, което има бъдеще и потенциал за развитие в България. 

 

Ние ще ви обучим да правите най-красивите букети и аранжировки, така че клиентите да се връщат при вас, като ви предложим професионално обучение в областта на цветята и цветните аранжировки, както и в областта на търговията със специализирани стоки и материали за дома и градината.

 

Франчайзът на Мареа ви дава всичко необходимо за да стартирате успешен бизнес. Постигането на високи резултати гарантираме чрез работа с утвърдени доставчици на цветя, семена за цветя и зеленчуци, почвени смеси, торове, керамични и пластмасови саксии и още много други продукти, предназначени за домашното стопанство.Съдействаме при избора на помещение, както и за необходимото оборудване и мебелировка. От нас получавате необходимия складов софтуер, работно облекло и всеобхватна маркетингова програма за привличане на клиенти.

 

Ще бъдем до вас по всяко време, от откриването на магазина до разработването му. Ще ви помагаме до усъвършенстването на всеки детайл в ежедневната работа. Останалото е във ваши ръце - енергия, ентусиазъм и желание за развитие.

 

За да бъдете успешен франчайз партньор на Мареа е необходимо да обичате естеството на бизнеса, цветята, красивите моменти и усмихнати клиенти. Необходими са ентусиазъм и желание за развитие на собствен бизнес.

 

Ако сте открили себе си във всичко това, което прочетохте до тук – да се захващаме за работа. Позволете си да имате цветен и различен бизнес, който да носи усмивки и радост и да добавя стойност в света като го прави по- красив. Свържете се с нас за да ви разкажем как.

 

 


 

За да изберете най-подходящия за вас франчайз и да се предпазите от губеща инвестиция, прочетете книгата Франчайзинг бизнес. Купете я сега с 10% отстъпка от сайта на книгата www.franchising.bg/business.

Franchising.bg предлага консултации при избора и стартирането на нов собствен бизнес.

Поискайте повече информация за този франчайз


Изпрати