Анкета

Колко бихте инвестирали в нов бизнес?

Гласувай
Виж резултатите
Fast Burger

БЪЛГАРСКИЯТ ПИОНЕР В БЪРЗОТО ХРАНЕНЕ

Първоначална такса: няма
Допълнителна инвестиция: 20 000 – 30 000 лв. за обекти с площ от 20 до 50 кв.м
Срок на възвръщане на инвестицията:
18 - 24 месеца при минимална печалба
Бранш: Бързо хранене

Фаст бургер е българска верига за бързо хранене с 12-годишна история. Към 2012 г. компанията има 12 работещи обекта на територията на град София.  Оптималното съотношение между добро качество на продуктите, бързо обслужване и конкурентни  цени, отличават бизнес модела от останалите в бранша.

Франчайз обект за бързо хранене на Fast Burger

Франчайз обект за бързо хранене на Fast Burger

Компанията предлага стартиране на малък бизнес в България чрез франчайз в отговор на стремежа си за усъвършенстване на модела „бърза закуска” и налагането му в други градове на страната. Веригата обещава съдействие на франчайзополучателите при избор на локация, цялостното изграждане на обекта, обучение на персонала, доставка и управление.

Fast Burger - франчайзинг бизнес за бързо хранене с много възможности

Fast Burger - франчайзинг бизнес за бързо хранене с много възможности

Предвид икономическата ситуация, Фаст Бургер предлага една от най ниските стартови инвестиции в бранша - 20 000 – 30 000 лв. за обекти с площ от 20 до 50 кв.м, като е предвидено възвръщане на инвестицията в рамките на 18-24 месеца.

Свеж бизнес за бързо хранене с Fast Burger

Свеж бизнес за бързо хранене с Fast Burger

Компанията разполага със собствена складова база, цех за производство на месни продукти, както и изградена компютърна и видео система за по-добра проследимост и отчетност. Побързайте, нашето франчайз предложение е вашият летящ старт в бизнеса!


 

За да изберете най-подходящия за вас франчайз и да се предпазите от губеща инвестиция, прочетете книгата Франчайзинг бизнес. Купете я сега с 10% отстъпка от сайта на книгата www.franchising.bg/business.

Franchising.bg предлага консултации при избора и стартирането на нов собствен бизнес.

Поискайте повече информация за този франчайз


Изпрати