Анкета

Колко бихте инвестирали в нов бизнес?

Гласувай
Виж резултатите
Уни Комерс

ФИРМАТА ЗА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ

Първоначална такса: Няма
Месечна такса: 50 евро
Допълнителна инвестиция: Няма
Срок на договора: Безсрочен
Бранш: Недвижими имоти

Уни Комерс” ООД е една от водещите български агенции за управление на недвижима собственост. Фирмата е създадена през 1997г., а предлагането на франчайз стартира в края на 2013 – началото на 2014 г., като целта е привличането на агенти от цялата страна. Чрез изградената структура вие получавате доказана система за управление на бизнеса.

 

Не ви е нужна локализация, а само интернет за връзка със специализирания софтуер СКОНИ (система за картотекиране и обработка на недвижими имоти). Системата разполага с богата база данни и възможности за менажиране на оферти от собственици, клиентски търсения, огледи, сравнителен анализ, статистика, бланки за изготвяне на крайна оферта, автоматично публикуване, снимков материал и др.

 

“Уни Комерс” ООД разполага с постоянен екип, както и с асоциирана група консултанти – икономисти, юристи, архитекти и други специалисти, които могат да бъдат на ваше разположение при нужда.

 

Предлаганият продукт е без аналог в областта на недвижимите имоти с възможно най-ниска инвестиция. Срещу 50 евро месечно получавате реклама във всички изградени структури на мрежата и интернет пространството. Първоначалното обучение за работа с базата данни се извършва в офиса на компанията, който имате възможност да използвате при необходимост. Допълнителна бизнес перспектива е изграждането на собствена и независима структура и екип за дадена територия. Предвидена е ежемесечна бонусна програма при съдействие за включване на нови членове в размер на 10% от месечната вноска на всеки привлечен партньор.

 

Фирмата предлага и рекламна подкрепа, като в месечната цена влиза безплатно рекламиране и автоматично публикуване на оферти в homes.bg, alo.bg, domaza.bg, bgimot.bg, както и във фирмения сайт unicomimoti.com и в мрежата на фирмата.

 

До момента „Уни Комерс” ООД има сключени 7 договора с портали за недвижими имоти, които включват автоматичен обмен на информация представяща фирмата и всички оферта на нейните партньори. В момента активните Франчайзополучатели във фирмата са 6.

 

Уникомерс предлага най-ниската цена за франчайз в сектора, комбинираща софтуер, ноу – хау, документация, легална работа и възможност за ползване на целия ресурс от оферти на фирмата и споделяне на информация в реално време между партньорите.

 

Доходите ви зависят изцяло от вашата квалификация, мотивация, ангажираност и от обема на работата, който можете да поемете. Единственото изискване е да имате опит в продажбата и управлението на недвижима собственост.  Ако нямате необходимия опит, но имате желание за развитие в тази сфера, УниКомерс може да ви предложи висококачествено обучение за продажба и управление на недвижима собственост, на изключително достъпна цена за пазара, обучението се провежда в София.

 

 

 


 

За да изберете най-подходящия за вас франчайз и да се предпазите от губеща инвестиция, прочетете книгатаФранчайзинг бизнес. Купете я сега с 10% отстъпка от сайта на книгата www.franchising.bg/business.

 

Franchising.bg предлага консултации при избора и стартирането на нов собствен бизнес.

Поискайте повече информация за този франчайз


Изпрати