Анкета

Колко бихте инвестирали в нов бизнес?

Гласувай
Виж резултатите
Pingu’s English

ЗАПОЧНЕТЕ ДА ПЕЧЕЛИТЕ ОТ ОБРАЗОВАНИЕТО!

Първоначална такса: 40 000 евро
Месечна такса: 3%
Допълнителна инвестиция: В зависимост от обекта
Срок на договора: 10 години + (без подновяваща такса)
Бранш: Образование, английско езиково обучение за деца


Pingu’s English е уникална програма за английско езиково обучение за деца, която предлага ефективни и изпитани методи, които развиват увереността и знанията на малчуганите. Pingu’s English е създадена от световноизвестната британска компания Linguaphone Group, която със своите 109 години опит е съградила впечатляваща мрежа от лицензирани партньори, които предоставят най-добрите езикови програми за деца.

 

Базирана в Обединеното кралство, Linguaphone Group е помогнала на милиони хора в повече от 60 страни да научат нов език успешно чрез постоянство в работата, перманентна подкрепа, ентусиазъм и страст. Основната концепция е да мотивира непрестанно своите клиенти и персонал и да гарантира, че всеки един дава максимума от своя потенциал.

Езикови курсове по английски език за деца

Езикови курсове по английски език за деца

В основата на Pingu’s English стои гъвкавостта и индивидуалният подход, развивайки фундаменталните творчески и образователни умения на децата. Разработена от водещи специалисти в областта на детското образование и изучването на език, учебната програма използва голямо разнообразие от творчески дейности, мултимедийни ресурси и учебни материали, за да поддържа учебната среда жива и интересна.

 

За разлика от много други езикови курсове, Pingu’s English завладява децата от самото начало с вълнуващи теми и интересни ситуации, увеличавайки шансовете им за успех многократно като предварителни познания по английски не са необходими. Това е единственият езиков курс, базиран на любимия и всепризнат герой от детските филмчета - Pingu.Това, съчетано с опита на международен доставчик на езиково обучение като Linguaphone, е сигурна печеливша комбинация!

 

Pingu’s English сътрудничи с Университета в Кеймбридж (University of Cambridge ESOL), така че всички лицензополучатели ще могат да кандидатстват за правото да имат официални Кеймбридж ЕСОЛ (Cambridge ESOL) центрове за тестване на английски език и да се възползват от всички маркетингови, търговски и академични облаги, които марката Cambridge предлага.

Pingu's English

Pingu's English

Компанията предлага възможности за франчайз на марката от 2007г. насам, а съществуващите франчайзи се простират почти в целия свят – Азия, Африка, Европа, Близкия Изток, Южна Америка. Компанията търси стратегически партньори, които да се интересуват от франчайз бизнеса и които притежават необходимите ресурси, опит, подход и виждане, за да могат успешно да представляват марката в България. Потенциалните франчайзополучатели могат да бъдат инвеститори, детски градини и начални институции, езикови училища, национални дистрибутори на образователни продукти.

 

Pingu’s English предоставя постоянна бизнес и маркетинг подкрепа от главния офис на Linguaphone Group, както и фирмено обучение в страната и предоставяне на маркетинг и бизнес наръчници, които да гарантират безпроблемния ход и растеж на всеки един франчайзополучател.

Pingu's English

Pingu's English

По-лесно е, отколко си мислите, да започнете да печелите от образованието!

 

За повече информация относно програмата и възможностите за франчайз можете да посетите http://www.pingusenglish.bg/ и http://www.pingusenglish.com/

 


 

За да изберете най-подходящия за вас франчайз и да се предпазите от губеща инвестиция, прочетете книгатаФранчайзинг бизнес. Купете я сега с 10% отстъпка от сайта на книгата www.franchising.bg/business.

 

Franchising.bg предлага консултации при избора и стартирането на нов собствен бизнес.

 

Франчайзодателят, към който ще отправите запитване е чуждестранна компания. Моля, попълнете данните на английски език.Поискайте повече информация за този франчайз


Изпрати