Анкета

Колко бихте инвестирали в нов бизнес?

Гласувай
Виж резултатите
Петър Йовчев и синове

ПРОФЕСИОНАЛНИЯТ БИЗНЕС

Първоначална такса: 12 000 лв.
Месечна такса: 9%, но не по-малко от 200 лв.
Допълнителна инвестиция: В зависимост от обекта
Срок на договора: 3 год.
Бранш: Курсове

Автошкола „Петър Йовчев и синове” е единствената компания в България предлагаща франчайз възможност да стартирате своя успешен бизнес с професионални обучения и автомобилни курсове. С този франчайз можете да се възползвате от дългогодишно усъвършенствани бизнес практики и методи, които гарантират устойчив бизнес и висока доходност.

 

За да станете франчайз партньор преминавате 20 дневно обучение, като първата половина се провежда в централата на франчайзодателя, а останалия период в новооткрития от вас център за професионално обучение.

 

Консултанти на франчайзодателя ще присъстват през първите 5 дни от стартирането на центъра на франчайз партньора, за да наблюдават и оптимизират работния процес.

 

В първоначалната франчайз такса е включено цялостното първоначално обучение, годишни продуктови и технически обучения, както и допълнителни текущи технически, търговски и софтуерни обучения.

 

Може да разчитате на постоянна подкрепа в управлението на вашия нов бизнес и търговската дейност по привличането на нови клиенти. Франчайзодателят поема отговорност за провеждането на национална он-лайн кампания за популяризиране на марката и цялостния брандинг на центъра, като ви предоставя и маркетингова стратегия, рекламни концепции и търговски инициативи - презентации, рекламни кампании, специални отстъпки, промоции и др.

 

Периодично франчайзодателят ще извършва одит и анализ на резултатите на своя франчайз партньор и ще предлага различни модели за оптимизирането на приходите и печалбата. На франчайз партньора ще бъдат предоставени последно разработените и изпробвани в центъра на франчайзодателя нови услуги, продукти, техники на продажба и технологични средства за подобряване на дейността.

 


 

За да изберете най-подходящия за вас франчайз и да се предпазите от губеща инвестиция, прочетете книгата Франчайзинг бизнес. Купете я сега с 10% отстъпка от сайта на книгата www.franchising.bg/business.

 

Franchising.bg предлага консултации при избора и стартирането на нов собствен бизнес.

Поискайте повече информация за този франчайз


Изпрати